GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!

22.10.2021 - 09:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir’in 21 yıldır kesintisiz yayın hayatına devam eden ve tek günlük gazetesi olan 5 Eylül Gazetesi’ni yerleşkesinde ziyaret ederek, personelinin özel gününü kutladı.
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde Alaşehir’de gazetecilik mesleğini icra eden gazetecileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri unutmadı. Gazetecilerin bu özel gününe münhasır, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir’in 21 yıldır kesintisiz yayın hayatına devam eden ve tek günlük gazetesi olan 5 Eylül Gazetesi’ni yerleşkesinde ziyaret ederek, personelinin özel gününü kutladı. ALAŞEHİR 5 EYLÜL GAZETESİ AİLESİ OLARAK, BU ÖZEL GÜNDE BİZLERİ HATIRLAYAN VE ZİYARET ETME NEZAKATİNDE BULUNAN BAŞTA KAYAMAKAMIMIZ SAYIN ABDULLAH UUÇGUN’A, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HÜSEYİN GÜNEŞ’E ARAYAN SORAN KURUM VE KURULUŞLARIN TEMSİLCİLERİNE, SOSYAL MECRALARDA MESAJ YAYINLAYAN EŞ-DOSTA SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ…! UÇGUN: GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ KULAĞIDIR Samimi bir ortamda geçen ziyarette duygu ve düşüncelerini paylaşan Kaymakam Abdullah Uçgun, şunları söyledi: "Kamuoyunun haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamanın yanı sıra toplumsal sorunları dile getirme, konuları tartışmaya açma, yeni görüş ve önerilere fırsat tanıma, demokrasinin işlerliğine katkı sağlama gibi pek çok sorumluluğu yerine getiren basın mensupları bu zor ve fedakârlık isteyen görevi layıkıyla yapmaya toplumun gözü kulağı olmaya devam etmektedirler. “ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPLER” Halkın haber alma hakkı ve özgürlüğü adına özveri gerektiren gazetecilik mesleğini icra eden gazetecilerimiz kamuoyu adına hassas ciddi ve önemli konularda gündem oluşturabilen tarafsız güvenilir ve basın ahlak kurallarına uyma gayretiyle toplumsal kalkınmanın sağlanmasında da önemli bir yere sahiptirler. “BAŞARI VE KOLAYLIKLAR DİLERİM” Edindikleri bilgiyi ilkeli ve doğru bir şekilde kamuoyuyla paylaşan meslek ilkelerine bağlı kalarak özveriyle çalışmaya gayret gösteren başta ilçemizde görev yapan gazeteciler olmak üzere ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlar meslek hayatlarında başarı ve kolaylıklar dilerim."
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir’in 21 yıldır kesintisiz yayın hayatına devam eden ve tek günlük gazetesi olan 5 Eylül Gazetesi’ni yerleşkesinde ziyaret ederek, personelinin özel gününü kutladı.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde Alaşehir’de gazetecilik mesleğini icra eden gazetecileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri unutmadı. Gazetecilerin bu özel gününe münhasır, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir’in 21 yıldır kesintisiz yayın hayatına devam eden ve tek günlük gazetesi olan 5 Eylül Gazetesi’ni yerleşkesinde ziyaret ederek, personelinin özel gününü kutladı.

ALAŞEHİR 5 EYLÜL GAZETESİ AİLESİ OLARAK, BU ÖZEL GÜNDE BİZLERİ HATIRLAYAN VE ZİYARET ETME NEZAKATİNDE BULUNAN BAŞTA KAYAMAKAMIMIZ SAYIN ABDULLAH UUÇGUN’A, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HÜSEYİN GÜNEŞ’E ARAYAN SORAN KURUM VE KURULUŞLARIN TEMSİLCİLERİNE, SOSYAL MECRALARDA MESAJ YAYINLAYAN EŞ-DOSTA SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ…!

UÇGUN: GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ KULAĞIDIR

Samimi bir ortamda geçen ziyarette duygu ve düşüncelerini paylaşan Kaymakam Abdullah Uçgun, şunları söyledi: "Kamuoyunun haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamanın yanı sıra toplumsal sorunları dile getirme, konuları tartışmaya açma, yeni görüş ve önerilere fırsat tanıma, demokrasinin işlerliğine katkı sağlama gibi pek çok sorumluluğu yerine getiren basın mensupları bu zor ve fedakârlık isteyen görevi layıkıyla yapmaya toplumun gözü kulağı olmaya devam etmektedirler.

“ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPLER”

Halkın haber alma hakkı ve özgürlüğü adına özveri gerektiren gazetecilik mesleğini icra eden gazetecilerimiz kamuoyu adına hassas ciddi ve önemli konularda gündem oluşturabilen tarafsız güvenilir ve basın ahlak kurallarına uyma gayretiyle toplumsal kalkınmanın sağlanmasında da önemli bir yere sahiptirler.

“BAŞARI VE KOLAYLIKLAR DİLERİM”

Edindikleri bilgiyi ilkeli ve doğru bir şekilde kamuoyuyla paylaşan meslek ilkelerine bağlı kalarak özveriyle çalışmaya gayret gösteren başta ilçemizde görev yapan gazeteciler olmak üzere ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlar meslek hayatlarında başarı ve kolaylıklar dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.