HIRSIZLIKTA YENİ TREND: AKÜ HIRSIZLIĞI!

ASAYİŞ 02.08.2019 - 10:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

HIRSIZLIKTA YENİ TREND: AKÜ HIRSIZLIĞI!

Kötü niyetli insanlar, hırsızlığa yeni bir boyut getirdi. Son dönemlerde ticari araçların aküleri de çalınmaya başladı.
Kötü niyetli insanlar, hırsızlığa yeni bir boyut getirdi. Son dönemlerde ticari araçların aküleri de çalınmaya başladı. Hırsızlık çetesi, Alaşehir’de sondaj işleri ile iştigal eden ve hafriyat işleri ile meşgul olan 2 firmaya ait ticari araçlardan toplamda 24 aküyü çaldı. Akülerin piyasa değerinin yaklaşık 14 bin TL olduğu belirtiliyor. Kötü emelli kişiler hırsızlıkta sınır tanımıyor. Maddi değeri olan her şeye yönelen hırsızlar şimdi de ticari araçlardaki akülere dadandı. Son dönemlerde 16 araçtan 24 akünün çalındığı belirtiliyor. Piyasa değerinin 14 bin TL olduğu belirtilen akülerin hurdacılara satıldığı konuşuluyor. Alaşehir’de değişik alanda faaliyet gösteren 2 firmanın araçlarından akü hırsızlığı meydana geldi. Sondaj ve hafriyat işleri ile iştigal olduğu öğrenilen firmaların yetkililerinin suç duyurusunda bulunduğu belirtiliyor. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün söz konusu hırsızlık olayları ile ilgili soruşturmalarının sürdüğü belirtiliyor. Firmaları maddi zarara ve zaman kaybına uğratan olayın ne zaman aydınlatılacağı merak ediliyor. Hırsızlık şebekesinin elde ettiği gelir ile kötü alışkanlıklarını yerine getirdiği dillendiriliyor. Firma  yetkilileri hırsızlık faillerinin kısa sürede adalet önünde hesap vermesini istiyor.
Kötü niyetli insanlar, hırsızlığa yeni bir boyut getirdi. Son dönemlerde ticari araçların aküleri de çalınmaya başladı.

Kötü niyetli insanlar, hırsızlığa yeni bir boyut getirdi. Son dönemlerde ticari araçların aküleri de çalınmaya başladı. Hırsızlık çetesi, Alaşehir’de sondaj işleri ile iştigal eden ve hafriyat işleri ile meşgul olan 2 firmaya ait ticari araçlardan toplamda 24 aküyü çaldı. Akülerin piyasa değerinin yaklaşık 14 bin TL olduğu belirtiliyor.

Kötü emelli kişiler hırsızlıkta sınır tanımıyor. Maddi değeri olan her şeye yönelen hırsızlar şimdi de ticari araçlardaki akülere dadandı. Son dönemlerde 16 araçtan 24 akünün çalındığı belirtiliyor. Piyasa değerinin 14 bin TL olduğu belirtilen akülerin hurdacılara satıldığı konuşuluyor. Alaşehir’de değişik alanda faaliyet gösteren 2 firmanın araçlarından akü hırsızlığı meydana geldi. Sondaj ve hafriyat işleri ile iştigal olduğu öğrenilen firmaların yetkililerinin suç duyurusunda bulunduğu belirtiliyor.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün söz konusu hırsızlık olayları ile ilgili soruşturmalarının sürdüğü belirtiliyor. Firmaları maddi zarara ve zaman kaybına uğratan olayın ne zaman aydınlatılacağı merak ediliyor. Hırsızlık şebekesinin elde ettiği gelir ile kötü alışkanlıklarını yerine getirdiği dillendiriliyor. Firma  yetkilileri hırsızlık faillerinin kısa sürede adalet önünde hesap vermesini istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.