Harika Çocuklar Anaokuluna çocuk oyun gurubu

YAŞAM 28.04.2017 - 10:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Harika Çocuklar Anaokuluna çocuk oyun gurubu

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde çocukların mutlu ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için gerçekleştirdiği ‘Çocuk Oyun Grubu’ kurma çalışmalarını sürdürüyor.
İlçe genelinde bir çok mahallenin okul bahçesinde çalışmalar yürüten Alaşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Harika Çocuklar Anaokulu’nun bahçesine de birer adet kuleli kaydıraktan oluşan parkların kurulumunu gerçekleştirdi. Alaşehir Belediyesinin çocuk oyun grubu çalışması en çok çocukları sevindirirken, yapılan çalışmanın çocukların sosyalleşmesi ve okul ortamında eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirmeleri açısından önemli olduğu ifade edildi. KARAÇOBAN; "ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR" Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Çocukların fiziksel ve kişisel gelişimi için oyun alanları büyük önem taşımaktadır. 'Çocuklar bizim geleceğimizdir' ilkesinden hareketle oyun grubu çalışmasını hayata geçirdik. Yaptığımız çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde çocukların mutlu ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için gerçekleştirdiği ‘Çocuk Oyun Grubu’ kurma çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde bir çok mahallenin okul bahçesinde çalışmalar yürüten Alaşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Harika Çocuklar Anaokulu’nun bahçesine de birer adet kuleli kaydıraktan oluşan parkların kurulumunu gerçekleştirdi. Alaşehir Belediyesinin çocuk oyun grubu çalışması en çok çocukları sevindirirken, yapılan çalışmanın çocukların sosyalleşmesi ve okul ortamında eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirmeleri açısından önemli olduğu ifade edildi.

KARAÇOBAN; "ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR"

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Çocukların fiziksel ve kişisel gelişimi için oyun alanları büyük önem taşımaktadır. 'Çocuklar bizim geleceğimizdir' ilkesinden hareketle oyun grubu çalışmasını hayata geçirdik. Yaptığımız çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.