HASTANEDE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI

ÇOCUK 23.04.2018 - 09:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

HASTANEDE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI

Alaşehir Devlet Hastanesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, yapıldı. Hastanede ilk kez yapılan kutlamada, çocuk polikliniğine muayeneye gelen ve çocuk servisinde yatan ve tedavi gören çocuklar, hastalıklarını unuttular.
Çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pastası kesildi. Çocuklara oyuncaklar dağıtıldı. İkramlar verildi.  Kutlamalara katılan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici  çocuklarla beraber kestiği pastadan ilk dilimi çocuklara ikram etti. Palyaçolar çocukları boyadılar, oyunlar oynattılar. DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK Başhekim Opr. Dr. Orhan Kırmalı, "Hastanemizde ilk kez bir kutlama yaptık. Hastanemizde doktor sayımız arttı, dolayısıyla hasta ve tedavi gören hasta sayımız arttı. Çocuklarımızın ve yanında kalan anneler ve refakatçilere hastaların tedavisi yanında çocuk bayramı kutlamalarını da kutlatmak istedik. Hastalıklar sadece ilaçla tedavi edilmez, hastaları moral ve psikolojik olarak destek vermekte bir tedavi şeklidir. Çocukların doktor ve hastane korkusunu yenmek amaçlanmıştır. Bu projenin hazırlanmasında çocuk doktorlarımız ve ilgili personellerimiz, mesai dışında poliklinikleri ve servisi süsleme ve düzenlemelerini hazırladılar. Doktor ve personelimizi bu öz verilerinden dolayı kutluyorum."dedi. "ÇACUKLARIMIZIN MUTLULUĞU, BİZLERİ SEVİNDİRDİ" Kutlamalardan sonra konuşan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici de "Pazartesi günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacağız. Ulu Önder Atatürk’ün dünyada eşi olmayan bir bayram,  çocuklara hediye edilen tek bayram.  Gururla söylüyoruz. Bu yılda yine 23 Nisanda kutlayacağız. Bu gün Alaşehir Devlet Hastanemiz baştabipliği olarak çocuk servisimizde yatan ve personelimizin çocuklarına yönelik bir program düzenlediler. Bizi de davet ettiler, bende bu gün tüm programlarımı iptal ederek, çocuklarla beraber olabilmek için geldim. Mutlu oldum. Çocukların sevincine mutluluğunu görmek bize ayrı bir mutluluk verdi. Bizi çocukluğumuza götürdü. Keşke o yıllara gidip bu yılları yaşayabilsek. Çocukların yanında etkinliğe katıldık. Pastalarımızı kestik. Hekim arkadaşlarımız sağ olsunlar çok güzel boyamalar yapmışlar. Çocuklarımıza hediyeler almışlar. Çocuklarımızla kaynaştık. Başhekim ve yardımcıları, çocuk doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikleri hastanelerimizin yapması bize gurur veriyor. Sosyal faaliyetlerde bulunmak,  bizleri ayrıca mutlu ediyor. İnşallah başka etkinliklerin de devamını bekliyoruz."dedi. Hastanede çocuklarla birlikte olan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici; Çocuk polikliniği önünde ve serviste çocuklarla ve anneleri ile sohbet etti. Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pastasını çocuklarla birlikte kesti ve çocuklara dağıttı. Daha sonra çocuklara oyuncaklar dağıtıldı. Palyaçolar çocukların yüzlerini boyadılar, gün boyunca oyunlar oynattılar.  Hastanede yatan İkbalnur Boztepe “Egemenlik" adlı şiirini okudu. Çocuklar,  anne ve babaları uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek, hastane yönetimine ve personeline teşekkür ettiler.
Alaşehir Devlet Hastanesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, yapıldı. Hastanede ilk kez yapılan kutlamada, çocuk polikliniğine muayeneye gelen ve çocuk servisinde yatan ve tedavi gören çocuklar, hastalıklarını unuttular.

Çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pastası kesildi. Çocuklara oyuncaklar dağıtıldı. İkramlar verildi.  Kutlamalara katılan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici  çocuklarla beraber kestiği pastadan ilk dilimi çocuklara ikram etti. Palyaçolar çocukları boyadılar, oyunlar oynattılar.

DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK

Başhekim Opr. Dr. Orhan Kırmalı, "Hastanemizde ilk kez bir kutlama yaptık. Hastanemizde doktor sayımız arttı, dolayısıyla hasta ve tedavi gören hasta sayımız arttı. Çocuklarımızın ve yanında kalan anneler ve refakatçilere hastaların tedavisi yanında çocuk bayramı kutlamalarını da kutlatmak istedik. Hastalıklar sadece ilaçla tedavi edilmez, hastaları moral ve psikolojik olarak destek vermekte bir tedavi şeklidir. Çocukların doktor ve hastane korkusunu yenmek amaçlanmıştır. Bu projenin hazırlanmasında çocuk doktorlarımız ve ilgili personellerimiz, mesai dışında poliklinikleri ve servisi süsleme ve düzenlemelerini hazırladılar. Doktor ve personelimizi bu öz verilerinden dolayı kutluyorum."dedi.

"ÇACUKLARIMIZIN MUTLULUĞU, BİZLERİ SEVİNDİRDİ"

Kutlamalardan sonra konuşan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici de "Pazartesi günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacağız. Ulu Önder Atatürk’ün dünyada eşi olmayan bir bayram,  çocuklara hediye edilen tek bayram.  Gururla söylüyoruz. Bu yılda yine 23 Nisanda kutlayacağız. Bu gün Alaşehir Devlet Hastanemiz baştabipliği olarak çocuk servisimizde yatan ve personelimizin çocuklarına yönelik bir program düzenlediler. Bizi de davet ettiler, bende bu gün tüm programlarımı iptal ederek, çocuklarla beraber olabilmek için geldim. Mutlu oldum. Çocukların sevincine mutluluğunu görmek bize ayrı bir mutluluk verdi. Bizi çocukluğumuza götürdü. Keşke o yıllara gidip bu yılları yaşayabilsek. Çocukların yanında etkinliğe katıldık. Pastalarımızı kestik. Hekim arkadaşlarımız sağ olsunlar çok güzel boyamalar yapmışlar. Çocuklarımıza hediyeler almışlar. Çocuklarımızla kaynaştık. Başhekim ve yardımcıları, çocuk doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikleri hastanelerimizin yapması bize gurur veriyor. Sosyal faaliyetlerde bulunmak,  bizleri ayrıca mutlu ediyor. İnşallah başka etkinliklerin de devamını bekliyoruz."dedi.

Hastanede çocuklarla birlikte olan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici; Çocuk polikliniği önünde ve serviste çocuklarla ve anneleri ile sohbet etti. Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pastasını çocuklarla birlikte kesti ve çocuklara dağıttı. Daha sonra çocuklara oyuncaklar dağıtıldı.

Palyaçolar çocukların yüzlerini boyadılar, gün boyunca oyunlar oynattılar.  Hastanede yatan İkbalnur Boztepe “Egemenlik" adlı şiirini okudu.

Çocuklar,  anne ve babaları uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek, hastane yönetimine ve personeline teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.