İHRACATÇI SARACİYE’NİN ÜRÜNLERİ İLGİ ODAĞI OLDU

GÜNDEM 11.10.2019 - 10:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İHRACATÇI SARACİYE’NİN ÜRÜNLERİ İLGİ ODAĞI OLDU

Alaşehir’de kutlanan Ahilik Haftası etkinliklerinde açılan sergide, Alaşehirli Saraciye Ustası Emin Kuzucuoğlu’nun ürettiği ihracatlık yarış atı eğerleri, üzengi kayışları ve köpek tasmaları ilgi odağı oldu. Sergiyi sergilenençeşitli el emeği ürünler, Alaşehir’den Amerika, Dubai ve Macaristan’a ihracat yapılıyor.
Alaşehir’de kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında açılan sergide Alaşehirli Saraciye Ustası Emin Kuzucuoğlu’nun ürettiği ve Dubaiye ihracat ettiği yarış atı eğeri, Amerika ve Macaristan’a ihracat ettiği  köpek tasması, göğüslük, ağız koruma kafesi ve köpek gezdirme zincirleri ilgi odağı oldu. Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun, sergiyi gezerek, ürünler hakkında bilgi aldı. KUZUCUOĞLU: ÜRÜNLERİMİZ İHRAC OLUYOR Alaşehirli Saraciye Emin Kuzucuoğlu, “Ürettiğimiz eğerlerimizi Dubai’ye ihracat yapıyoruz. Yarış atlarında kullanılıyor.  Başlık ve keçeleri var. Ahilik haftası nedeniyle ürünlerimiz sergiye getirdik.  Tasmalarımız yüzde yüz sığır derisinden üretiliyor. Tasmalarımızı Amerika ve Macaristan’a ihracat yapıyoruz. Eğerlerimiz yüzde yüz dana derisi olduğundan dolayı yurt dışına ihracatımız 120 dolar, iç piyasaya 60 dolardan satıyoruz.   Tasmalarımızda 50 dolar ile 70 dolar arasında satılıyor.  Amerika’ya 1500 tane, Macaristan’a 350 tane köpek tasması  gönderdik, halen sparişler geliyor. Dubai’ye  yarış atları için 70 tane gönderdik, 150’ye tamamlayacağız.”dedi. Alaşehirli Umut Koç, “Amerika ve Macaristan’a köpek tasması, Dubaiye yarış atı eğeri ihrac edildiğini öğrendim. Alaşehirli olarak çok mutlu oldum. Alaşehir’in adının duyulması reklamının yapılması bizleri mutlu eder, ustamızı kutluyorum.”dedi.     KAYMAKAM UÇGUN: MARİFET İLTİFADA TABİDİR Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da “Ustamız Alaşehir’in en kıymetli ustalarından bir tanesi. Ustamızın yaptığı eğer Dubaiye ihrac ediliyor. Türkiye’den Dubaiye ihrac edilen el emeği göz nuru işlerden bir tanesi , kendisini tebrik ediyorum.  İnşallah ustamız bu işini daha da geliştirecek diye ümit ediyoruz.  Ustamız tamamen ihrac üzerine çalışıyor. Sergide sergilenen köpek tasması,  en çok ilgi göreceklerden bir tanesi  olacaktır. Köpek sahipleri için değil ama,  vatandaşların tedirgin olmaması açısından kullanılması gereken ürünlerden bir tanesi .Marifet iltifada tabidir.”dedi.
Alaşehir’de kutlanan Ahilik Haftası etkinliklerinde açılan sergide, Alaşehirli Saraciye Ustası Emin Kuzucuoğlu’nun ürettiği ihracatlık yarış atı eğerleri, üzengi kayışları ve köpek tasmaları ilgi odağı oldu. Sergiyi sergilenençeşitli el emeği ürünler, Alaşehir’den Amerika, Dubai ve Macaristan’a ihracat yapılıyor.

Alaşehir’de kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında açılan sergide Alaşehirli Saraciye Ustası Emin Kuzucuoğlu’nun ürettiği ve Dubaiye ihracat ettiği yarış atı eğeri, Amerika ve Macaristan’a ihracat ettiği  köpek tasması, göğüslük, ağız koruma kafesi ve köpek gezdirme zincirleri ilgi odağı oldu. Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun, sergiyi gezerek, ürünler hakkında bilgi aldı.

KUZUCUOĞLU: ÜRÜNLERİMİZ İHRAC OLUYOR

Alaşehirli Saraciye Emin Kuzucuoğlu, “Ürettiğimiz eğerlerimizi Dubai’ye ihracat yapıyoruz. Yarış atlarında kullanılıyor.  Başlık ve keçeleri var. Ahilik haftası nedeniyle ürünlerimiz sergiye getirdik.  Tasmalarımız yüzde yüz sığır derisinden üretiliyor. Tasmalarımızı Amerika ve Macaristan’a ihracat yapıyoruz. Eğerlerimiz yüzde yüz dana derisi olduğundan dolayı yurt dışına ihracatımız 120 dolar, iç piyasaya 60 dolardan satıyoruz.   Tasmalarımızda 50 dolar ile 70 dolar arasında satılıyor.  Amerika’ya 1500 tane, Macaristan’a 350 tane köpek tasması  gönderdik, halen sparişler geliyor. Dubai’ye  yarış atları için 70 tane gönderdik, 150’ye tamamlayacağız.”dedi.

Alaşehirli Umut Koç, “Amerika ve Macaristan’a köpek tasması, Dubaiye yarış atı eğeri ihrac edildiğini öğrendim. Alaşehirli olarak çok mutlu oldum. Alaşehir’in adının duyulması reklamının yapılması bizleri mutlu eder, ustamızı kutluyorum.”dedi.    

KAYMAKAM UÇGUN: MARİFET İLTİFADA TABİDİR

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da “Ustamız Alaşehir’in en kıymetli ustalarından bir tanesi. Ustamızın yaptığı eğer Dubaiye ihrac ediliyor. Türkiye’den Dubaiye ihrac edilen el emeği göz nuru işlerden bir tanesi , kendisini tebrik ediyorum.  İnşallah ustamız bu işini daha da geliştirecek diye ümit ediyoruz.  Ustamız tamamen ihrac üzerine çalışıyor. Sergide sergilenen köpek tasması,  en çok ilgi göreceklerden bir tanesi  olacaktır. Köpek sahipleri için değil ama,  vatandaşların tedirgin olmaması açısından kullanılması gereken ürünlerden bir tanesi .Marifet iltifada tabidir.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.