İmam Hatip'ten bir büyük başarı daha

EĞİTİM 10.05.2016 - 10:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İmam Hatip'ten bir büyük başarı daha

2015-2016 eğitim öğretim yılında uygulanan yerel projelerden biri olan 'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında gerçekleştirilen Liselerarası Değerler Münazara Yarışmasının finali, Kula ilçesinde yapıldı. Yapılan yarışmada Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Değerler Eğitimi Projesi kapsamında gerçekleştirilen Liselerarası Münazara yarışması Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. Yarışmaya Kula, Sarıgöl, Selendi ve Alaşehir ilçe birincisi olan okullar katıldı. Program İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Etem Dağlı'nın açılış konuşması ile başladı. Dağlı konuşmasında, "Öğrencilerimizin kendine güven, sorumluluk, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme ve empati kurma duygularının gelişmesi, toplum ve topluluk içinde kendini rahat ifade edebilmelerine, fikir üretme ve çözüm bulma antitezler üretme yeteneklerinin gelişmesine herhangi bir farklı görüşleri mantık yürütme, araştırma yapma, düşüncelerini savunacak kanıtlara ulaşma, tezler ve istatistiki bilgiler yoluyla savunma becerilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yapılan bu yarışmada öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum." dedi. Yapılan yarışmada Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ikinci, Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu lisesi üçüncü olurken Kula Yunus Emre Anadolu lisesi ise dördüncü oldu. Yapılan yarışmanın ardından dereceye giren okullara plaket ve öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.
2015-2016 eğitim öğretim yılında uygulanan yerel projelerden biri olan 'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında gerçekleştirilen Liselerarası Değerler Münazara Yarışmasının finali, Kula ilçesinde yapıldı. Yapılan yarışmada Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Değerler Eğitimi Projesi kapsamında gerçekleştirilen Liselerarası Münazara yarışması Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. Yarışmaya Kula, Sarıgöl, Selendi ve Alaşehir ilçe birincisi olan okullar katıldı. Program İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Etem Dağlı'nın açılış konuşması ile başladı. Dağlı konuşmasında, "Öğrencilerimizin kendine güven, sorumluluk, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme ve empati kurma duygularının gelişmesi, toplum ve topluluk içinde kendini rahat ifade edebilmelerine, fikir üretme ve çözüm bulma antitezler üretme yeteneklerinin gelişmesine herhangi bir farklı görüşleri mantık yürütme, araştırma yapma, düşüncelerini savunacak kanıtlara ulaşma, tezler ve istatistiki bilgiler yoluyla savunma becerilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yapılan bu yarışmada öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum." dedi.

Yapılan yarışmada Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ikinci, Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu lisesi üçüncü olurken Kula Yunus Emre Anadolu lisesi ise dördüncü oldu. Yapılan yarışmanın ardından dereceye giren okullara plaket ve öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.