İYİ PARTİ’DE EĞİTİM ÇALIŞMALARI ALAŞEHİR’DEN BAŞLADI

19.11.2021 - 08:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İYİ PARTİ’DE EĞİTİM ÇALIŞMALARI ALAŞEHİR’DEN BAŞLADI

İYİ Parti eğitim çalışmasının ilki Alaşehir’de yapıldı. İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı Kadir Daş ve ekibinin katıldığı eğitim çalışmasında, İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Lütfi Vural eğitim alanında, İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya Ekonomi Politikaları alanında yapılan çalışmaları slayt gösterileri ile anlattı.
DAŞ " ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ" Eğitim çalışmasının açılış konuşmasını yapan Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı Kadir Daş, "Üç dönem belediye başkanlığı yaptığım Alaşehir’in sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Seçim takviminin belirsizliğini korumasına rağmen biz her an seçim yapılacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 88 mahallemizin tamamını sık sık ziyaret ederek, partimizin izlediği politikaları, vatandaşlarımızın  yaşadığı sorunları teker teker tesbit ederek, çözümler üretiyoruz.  Bizim bölgemizde üzüm yetiştirmek önemli değil, önemli olan yetiştirdiğimiz ürünü satabilmek. Geçtiğimiz  belediye başkanlığı seçiminde  genel merkezimizin aldığı kararlar doğrultusunda,  ittifak adayımızı destekledik ve 71  yıl sonra  CHP'nin belediye başkanlığını kazanmasını sağladık. Bugün de genel merkezimizin vereceği  kararlar doğrultusunda  aday çıkaracakmışız gibi çalışıyoruz.  İktidara geldiğimizde,  kurulması için çok emek verdiğimiz ama gizli bir el tarafından engellenen Yaş Üzüm Kooperatifini kurarak, halk arasında yaş üzümde tokatçı olarak tabir edilen, dolandırıcıların üreticilerimizi tokatlamasını engelleyeceğiz, çünkü iç piyasa ve  ihracatçı üzümü kooperatiften almak zorunda kalacaktır.  Jeotermal kuyulardan çıkarılan sıcak sulardan faydalanarak, bölgemizde seracılığı  geliştirerek, 12 ay ürün yetiştirebilmeyi hedefliyoruz. Yaptığımız çalışma ve izlediğimiz politikalarla vatandaşlarımızla bire bir diyalog kuruyoruz. Bunun sonucunu da İYİ Parti  Manisa’da sandıkları patlatacak. Türkiye’de İYİ Parti’nin en fazla oy aldığı il olacağız" dedi. ÖZKAYA PARTİLİLERE HITAP ETTİ İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya, tarım ve ekonomi konularında bilgiler vererek, “Ülkemiz dünyada kendi kendine yetebilecek tarım ürünleri  yetiştirebilen sayılı ülkelerden birisiydi. Bugün izlenen yanlış planlama ve politikalara yüzünden,   ülkemiz üreten değil, ithal eden bir ülke haline geldi. Kendi çiftçimize vereceğimiz desteği  yabancı ülkelerin çiftçisine verir hale geldik. Dış ülkenin çiftçisi kazanıyor, bizim çiftçimiz kaybediyor.  Biz iktidara geldiğimizde ülkemiz çiftçisine destek vereceğiz” dedi. İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Lütfi Vural, genel merkezimizde her alanda çok güzel çalışmaları yapılıyor. Bizler de , bu çalışmaları yerel de anlatıyoruz. Bugün ilk çalışmayı Alaşehir’den başlattık. Çalışmalarımızı vatandaşlarımıza bıkmadan, yorulmadan anlatacağız,"diyerek Rüzgar Gölü Projesini anlattı. Vural, "Bu projede eğitim, Sağlık, kalkınma ve  Yoksullukla mücadele ana temalarımız olacak. Bu projede yerel ürünlerin değerlendirilmesi, kooperatiflere estek verilmesi, çocukların eğitimleri ve sağlıklarının korunmalarını hedefliyoruz. Projemizi yerel alanda yerel teşkilatlarımız anlatacak. Bizler sizlere anlatacağız, sizlerde ulaşmadığımız kimse kalmadan, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız. Projeyi ve çalışmaları  slayt gösterileri ile anlatarak, hep birlikte iktidara yürüyoruz" şeklinde konuştu.
İYİ Parti eğitim çalışmasının ilki Alaşehir’de yapıldı. İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı Kadir Daş ve ekibinin katıldığı eğitim çalışmasında, İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Lütfi Vural eğitim alanında, İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya Ekonomi Politikaları alanında yapılan çalışmaları slayt gösterileri ile anlattı.

DAŞ " ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Eğitim çalışmasının açılış konuşmasını yapan Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı Kadir Daş, "Üç dönem belediye başkanlığı yaptığım Alaşehir’in sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Seçim takviminin belirsizliğini korumasına rağmen biz her an seçim yapılacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 88 mahallemizin tamamını sık sık ziyaret ederek, partimizin izlediği politikaları, vatandaşlarımızın  yaşadığı sorunları teker teker tesbit ederek, çözümler üretiyoruz.  Bizim bölgemizde üzüm yetiştirmek önemli değil, önemli olan yetiştirdiğimiz ürünü satabilmek. Geçtiğimiz  belediye başkanlığı seçiminde  genel merkezimizin aldığı kararlar doğrultusunda,  ittifak adayımızı destekledik ve 71  yıl sonra  CHP'nin belediye başkanlığını kazanmasını sağladık. Bugün de genel merkezimizin vereceği  kararlar doğrultusunda  aday çıkaracakmışız gibi çalışıyoruz.  İktidara geldiğimizde,  kurulması için çok emek verdiğimiz ama gizli bir el tarafından engellenen Yaş Üzüm Kooperatifini kurarak, halk arasında yaş üzümde tokatçı olarak tabir edilen, dolandırıcıların üreticilerimizi tokatlamasını engelleyeceğiz, çünkü iç piyasa ve  ihracatçı üzümü kooperatiften almak zorunda kalacaktır.  Jeotermal kuyulardan çıkarılan sıcak sulardan faydalanarak, bölgemizde seracılığı  geliştirerek, 12 ay ürün yetiştirebilmeyi hedefliyoruz. Yaptığımız çalışma ve izlediğimiz politikalarla vatandaşlarımızla bire bir diyalog kuruyoruz. Bunun sonucunu da İYİ Parti  Manisa’da sandıkları patlatacak. Türkiye’de İYİ Parti’nin en fazla oy aldığı il olacağız" dedi.

ÖZKAYA PARTİLİLERE HITAP ETTİ

İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya, tarım ve ekonomi konularında bilgiler vererek, “Ülkemiz dünyada kendi kendine yetebilecek tarım ürünleri  yetiştirebilen sayılı ülkelerden birisiydi. Bugün izlenen yanlış planlama ve politikalara yüzünden,   ülkemiz üreten değil, ithal eden bir ülke haline geldi. Kendi çiftçimize vereceğimiz desteği  yabancı ülkelerin çiftçisine verir hale geldik. Dış ülkenin çiftçisi kazanıyor, bizim çiftçimiz kaybediyor.  Biz iktidara geldiğimizde ülkemiz çiftçisine destek vereceğiz” dedi.

İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Lütfi Vural, genel merkezimizde her alanda çok güzel çalışmaları yapılıyor. Bizler de , bu çalışmaları yerel de anlatıyoruz. Bugün ilk çalışmayı Alaşehir’den başlattık. Çalışmalarımızı vatandaşlarımıza bıkmadan, yorulmadan anlatacağız,"diyerek Rüzgar Gölü Projesini anlattı.

Vural, "Bu projede eğitim, Sağlık, kalkınma ve  Yoksullukla mücadele ana temalarımız olacak. Bu projede yerel ürünlerin değerlendirilmesi, kooperatiflere estek verilmesi, çocukların eğitimleri ve sağlıklarının korunmalarını hedefliyoruz. Projemizi yerel alanda yerel teşkilatlarımız anlatacak. Bizler sizlere anlatacağız, sizlerde ulaşmadığımız kimse kalmadan, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız. Projeyi ve çalışmaları  slayt gösterileri ile anlatarak, hep birlikte iktidara yürüyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.