KADIN DOĞUM UZMANI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Sağlık 05.06.2020 - 09:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KADIN DOĞUM UZMANI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Alaşehir devlet Hastanesi’ne atanan kadın doğum uzmanı Op. Dr. Yasemin Gem, hasta kabulüne başladığı açıklandı.
Konuya ilişkin olarak Hastane Yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin GEM hasta kabulüne başlamıştır. 30.01.1989 yılında Bursa’ da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da yaptı. 2007 yılında İzmir Bornova Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2014 yılında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. İhtisasını ise Celal Bayar Üniversitesi Kadın Hastalıkları Ana Bilim dalında yaptı. Evli ve 1 kız çocuğu annesi. Alaşehir Devlet Hastanesinde 27 Nisan tarihinden itibaren görev yapmaya başlamıştır. Hayırlı olmasını diler görevinde başarılar dileriz. Tüm hastalarımıza sağlıklı günler dileriz.”
Alaşehir devlet Hastanesi’ne atanan kadın doğum uzmanı Op. Dr. Yasemin Gem, hasta kabulüne başladığı açıklandı.

Konuya ilişkin olarak Hastane Yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin GEM hasta kabulüne başlamıştır. 30.01.1989 yılında Bursa’ da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da yaptı. 2007 yılında İzmir Bornova Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2014 yılında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. İhtisasını ise Celal Bayar Üniversitesi Kadın Hastalıkları Ana Bilim dalında yaptı. Evli ve 1 kız çocuğu annesi.

Alaşehir Devlet Hastanesinde 27 Nisan tarihinden itibaren görev yapmaya başlamıştır. Hayırlı olmasını diler görevinde başarılar dileriz. Tüm hastalarımıza sağlıklı günler dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.