Kaleci Akın ve golcü Ömer taraftarlarla buluştu

SPOR 04.03.2017 - 10:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kaleci Akın ve golcü Ömer taraftarlarla buluştu

AS-AS taraftarı Alaşehir Belediyespor'un kalecisi Akın Yalçınkol ve golcü Ömer Kaplan ile Kurtuluş mahallesindeki Kardeşler Kıraathanesi'nde bir araya geldi.
Alaşehir Belediyespor'un tecrübeli ve başarılı kalecisi Akın Yalçınkol ve golcü oyuncusu kaptan Ömer Kaplan önceki akşam taraftarlarla bir araya geldi. Kurtuluş mahallesindeki Kardeşler Kıraathanesi'nde gerçekleşen buluşmada takımın durumu, oyuncuların performansı, şehirden ve taraftardan beklentilerine dair birçok konu değerlendirildi.   "6'DA 6 YAPMAK İSTİYORUZ"   Takımın güzel bir hava yakaladığına dikkat çeken tecrübeli oyuncular, " Gaziemir ve Soma maçını mutlaka kazanmalıyız. Bütün taraftarlarımızı Gaziemir maçına bekliyoruz. Bizler galibiyete inanıyoruz sizler de inanın. Bu takım bu sene ligde kalacak. Taraftarların desteği çok güzel, taraftar arkamızda takımın da keyfi yerinde. Kalan 6 maçı da alıp  6'da 6 yapmak istiyoruz" dediler.   TESİS VE SAHA SORUNU ÇÖZÜLMELİ   Her iki oyuncu da takım olarak formda olduklarını, hedeflerinin kalan tüm maçları kazanarak ligde kalmayı garantilemek olduğunu ifade etti. Alaşehir Belediyespor'un bu sezon ligde kalması durumunda gelecek sezon başında tesis ve saha sorununu çözmesi gerektiğini belirten Akın ve Ömer, taraftarların kendilerine verdiği destekten memnun olduklarını ve Alaşehir Belediyespor forması giydikleri için mutlu olduklarını söylediler. Buluşmadan çok memnun kalan Alaşehir Belediyesporlu taraftarlar kaleci Akın ve golcü Ömer Kaplan'a sohbet için teşekkür edip, kendilerine ve takıma başarılar dilediler. 
AS-AS taraftarı Alaşehir Belediyespor'un kalecisi Akın Yalçınkol ve golcü Ömer Kaplan ile Kurtuluş mahallesindeki Kardeşler Kıraathanesi'nde bir araya geldi.

Alaşehir Belediyespor'un tecrübeli ve başarılı kalecisi Akın Yalçınkol ve golcü oyuncusu kaptan Ömer Kaplan önceki akşam taraftarlarla bir araya geldi. Kurtuluş mahallesindeki Kardeşler Kıraathanesi'nde gerçekleşen buluşmada takımın durumu, oyuncuların performansı, şehirden ve taraftardan beklentilerine dair birçok konu değerlendirildi.

 

"6'DA 6 YAPMAK İSTİYORUZ"

 

Takımın güzel bir hava yakaladığına dikkat çeken tecrübeli oyuncular, " Gaziemir ve Soma maçını mutlaka kazanmalıyız. Bütün taraftarlarımızı Gaziemir maçına bekliyoruz. Bizler galibiyete inanıyoruz sizler de inanın. Bu takım bu sene ligde kalacak. Taraftarların desteği çok güzel, taraftar arkamızda takımın da keyfi yerinde. Kalan 6 maçı da alıp  6'da 6 yapmak istiyoruz" dediler.

 

TESİS VE SAHA SORUNU ÇÖZÜLMELİ

 

Her iki oyuncu da takım olarak formda olduklarını, hedeflerinin kalan tüm maçları kazanarak ligde kalmayı garantilemek olduğunu ifade etti. Alaşehir Belediyespor'un bu sezon ligde kalması durumunda gelecek sezon başında tesis ve saha sorununu çözmesi gerektiğini belirten Akın ve Ömer, taraftarların kendilerine verdiği destekten memnun olduklarını ve Alaşehir Belediyespor forması giydikleri için mutlu olduklarını söylediler.

Buluşmadan çok memnun kalan Alaşehir Belediyesporlu taraftarlar kaleci Akın ve golcü Ömer Kaplan'a sohbet için teşekkür edip, kendilerine ve takıma başarılar dilediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.