Kaptan Ömer Kaplan yuvada kaldı

SPOR 14.06.2017 - 16:44, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kaptan Ömer Kaplan yuvada kaldı

Alaşehir Belediyespor yönetimi, golcü futbolcusu ve takım kaptanı Ömer Kaplan'la yeniden anlaştı. Tecrübeli golcü takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Futbolda gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Alaşehir Belediyespor Kulübü yönetimi, takımın golcüsü ve kaptanı Ömer Kaplan ile sözleşme tazeledi. Önceki gün ilçeye gelen tecrübeli golcü Kulüp Başkanı Derman Özdemir ile yapılan görüşme sonunda önümüzdeki sezon da Alaşehir Belediyespor formasını giymeyi kabul etti. İmza töreni sonrası açıklamada bulunan Ömer Kaplan, takımda kaldığı için mutlu olduğunu, hedefinin önümüzdeki sezon Alaşehir Belediyespor'a daha fazla katkı yapmak olduğunu söyledi. BAŞKAN ÖZDEMİR; "BU SEZON DA FAYDALI OLACAK" Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir de yaptığı açıklamada Ömer Kaplan'ın takımda kalmasından çok memnun olduklarını söyledi. Ömer'in hem saha içi performansı hem de takımda ağabeylik yapması ile önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Özdemir, "Kaptanımız takımda kaldığı için çok mutluyuz. Ömer bu sezon da takıma çok faydalı olacaktır. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi. Öte yandan kaptan Ömer Kaplan'ın takımda kalması taraftarlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Alaşehir Belediyespor yönetimi, golcü futbolcusu ve takım kaptanı Ömer Kaplan'la yeniden anlaştı. Tecrübeli golcü takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Futbolda gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Alaşehir Belediyespor Kulübü yönetimi, takımın golcüsü ve kaptanı Ömer Kaplan ile sözleşme tazeledi. Önceki gün ilçeye gelen tecrübeli golcü Kulüp Başkanı Derman Özdemir ile yapılan görüşme sonunda önümüzdeki sezon da Alaşehir Belediyespor formasını giymeyi kabul etti. İmza töreni sonrası açıklamada bulunan Ömer Kaplan, takımda kaldığı için mutlu olduğunu, hedefinin önümüzdeki sezon Alaşehir Belediyespor'a daha fazla katkı yapmak olduğunu söyledi.

BAŞKAN ÖZDEMİR; "BU SEZON DA FAYDALI OLACAK"

Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir de yaptığı açıklamada Ömer Kaplan'ın takımda kalmasından çok memnun olduklarını söyledi. Ömer'in hem saha içi performansı hem de takımda ağabeylik yapması ile önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Özdemir, "Kaptanımız takımda kaldığı için çok mutluyuz. Ömer bu sezon da takıma çok faydalı olacaktır. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan kaptan Ömer Kaplan'ın takımda kalması taraftarlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.