Karaçoban, Alaşehirlilere aşure dağıttı

BELEDİYE 11.10.2017 - 10:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Karaçoban, Alaşehirlilere aşure dağıttı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı. Meclis üyelerinin de katıldığı etkinlikte Alaşehirliler uzun kuyruklar oluşturdu.
Alaşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen aşure hayrına Başkan Karaçoban'ın yanı sıra MHP'li belediye meclis üyeleri de katıldı. Kazanın başına geçen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve meclis üyeleri kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımında uzun kuyruklar oluştu. Gelenekselleşen aşure hayrında vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Karaçoban, "Muharrem ayının inşallah ülkemizde birliğe, beraberliğe ve kardeşliğimize katkı sağlamasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Geleneksel hale gelen bu çalışmaları hep birlikte devam ettiriyoruz. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizle bir arada olmak adına güzel bir etkinlik. İnşallah bundan sonra da bu etkinliğimizi devam ettireceğiz. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Muharrem ayını yürekten kutluyorum."dedi.  Alaşehirli vatandaşlar da Başkan Karaçoban ve personeline aşure ikramından dolayı teşekkür etti
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı. Meclis üyelerinin de katıldığı etkinlikte Alaşehirliler uzun kuyruklar oluşturdu.

Alaşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen aşure hayrına Başkan Karaçoban'ın yanı sıra MHP'li belediye meclis üyeleri de katıldı. Kazanın başına geçen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve meclis üyeleri kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımında uzun kuyruklar oluştu. Gelenekselleşen aşure hayrında vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Karaçoban, "Muharrem ayının inşallah ülkemizde birliğe, beraberliğe ve kardeşliğimize katkı sağlamasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Geleneksel hale gelen bu çalışmaları hep birlikte devam ettiriyoruz. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizle bir arada olmak adına güzel bir etkinlik. İnşallah bundan sonra da bu etkinliğimizi devam ettireceğiz. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Muharrem ayını yürekten kutluyorum."dedi. 

Alaşehirli vatandaşlar da Başkan Karaçoban ve personeline aşure ikramından dolayı teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.