Karadağ İlkokulu öğrencilerinin kar keyfi

YAŞAM 06.01.2017 - 08:46, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Karadağ İlkokulu öğrencilerinin kar keyfi

Alaşehir'in yüksek mahallelerine yoğun şekilde yağan kar öğrencilerin eğlencesi olmaya devam ediyor. Karadağ mahallesinde ilkokul öğrencileri yağıştan bir hafta sonra bile karla oynamanın keyfini yaşıyor.
Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Alaşehir ve çevresinde etkili olan kar yağışı ilçe halkını sevindirmiş, özellikle çocuklar ve gençler kardan adamlar yapmış ve bol bol kartopu oynamıştı. Ancak şehir merkezinde biriken karlar iki gün sonra eridiği için çocukların ve gençlerin kar sevinci kısa sürmüştü. Yüksek çevre mahallelerde ise geçtiğimiz Çarşamba akşamı yağan karlar hala duruyor. Yükseklik nedeniyle daha çok kar yağışı alan özellikle dağ mahallelerinde yaklaşık 10 cm'ye ulaşan kar kalınlığı çocuklar için olmaya devam ediyor.   KARADAĞ İLKOKULUNDA TENEFFÜSTE KAR TOPU KEYFİ   Karadağ mahallesindeki ilkokulda öğrenim görenler dün yani kar yağışından bir hafta sonra da karla oynama şansına sahipti. Teneffüste okullarının bahçesindeki karla kaplı zemine koşan öğrenciler doya doya kartopu oynadı. Öğrencilerin bazıları da karları biriktirip yuvarlayarak kocaman kar topları yaptılar. Okulun öğretmenleri öğrencilerin bu mutlu hallerini keyifle izledi.
Alaşehir'in yüksek mahallelerine yoğun şekilde yağan kar öğrencilerin eğlencesi olmaya devam ediyor. Karadağ mahallesinde ilkokul öğrencileri yağıştan bir hafta sonra bile karla oynamanın keyfini yaşıyor.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Alaşehir ve çevresinde etkili olan kar yağışı ilçe halkını sevindirmiş, özellikle çocuklar ve gençler kardan adamlar yapmış ve bol bol kartopu oynamıştı. Ancak şehir merkezinde biriken karlar iki gün sonra eridiği için çocukların ve gençlerin kar sevinci kısa sürmüştü.

Yüksek çevre mahallelerde ise geçtiğimiz Çarşamba akşamı yağan karlar hala duruyor. Yükseklik nedeniyle daha çok kar yağışı alan özellikle dağ mahallelerinde yaklaşık 10 cm'ye ulaşan kar kalınlığı çocuklar için olmaya devam ediyor.

 

KARADAĞ İLKOKULUNDA TENEFFÜSTE KAR TOPU KEYFİ

 

Karadağ mahallesindeki ilkokulda öğrenim görenler dün yani kar yağışından bir hafta sonra da karla oynama şansına sahipti. Teneffüste okullarının bahçesindeki karla kaplı zemine koşan öğrenciler doya doya kartopu oynadı. Öğrencilerin bazıları da karları biriktirip yuvarlayarak kocaman kar topları yaptılar. Okulun öğretmenleri öğrencilerin bu mutlu hallerini keyifle izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.