Karnelerini Kaymakam Uçgun'dan aldılar

EĞİTİM 10.06.2017 - 15:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Karnelerini Kaymakam Uçgun'dan aldılar

İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, 2016 2017 eğitim öğretim yılı karne töreni için Mustafa Beşikçioğlu İlkokulundaki programa katıldılar.
2016-2017 eğitim öğretim yılı sona erdi. İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Abdullah Uçgun'u  Okul Müdürü Ayhan Yılmaz,  öğretmenler, öğrenciler  ve öğrenci velileri  karşıladı. Bu yıl 4 sınıfı bitirecek olan  öğretmen  Sümeyye Kahya  öğrencilerine  karnelerini   ve belgelerini  verdiler. Bu yıl  emekli olacak Sümeyye Kahya'nın  plaketi  ve  hediyesi de  kaymakam Abdullah Uçgun  ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş tarafından  verildi. UÇGUN, ÖĞRENCİLERE KİTAP OKUMALARINI TAVSİYE ETTİ Öğrenciler  ve  veliler ile sohbet  eden Kaymakam  Abdullah Uçgun, örgencilere  özellikle  çok kitap okumaları  konusunda  tavsiyelerde  bulundu. Çalışmalarından dolayı okul yönetimine  ve öğretmelere  teşekkür ederek iyi tatiller diledi.
İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, 2016 2017 eğitim öğretim yılı karne töreni için Mustafa Beşikçioğlu İlkokulundaki programa katıldılar.

2016-2017 eğitim öğretim yılı sona erdi. İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Abdullah Uçgun'u  Okul Müdürü Ayhan Yılmaz,  öğretmenler, öğrenciler  ve öğrenci velileri  karşıladı. Bu yıl 4 sınıfı bitirecek olan  öğretmen  Sümeyye Kahya  öğrencilerine  karnelerini   ve belgelerini  verdiler. Bu yıl  emekli olacak Sümeyye Kahya'nın  plaketi  ve  hediyesi de  kaymakam Abdullah Uçgun  ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş tarafından  verildi.

UÇGUN, ÖĞRENCİLERE KİTAP OKUMALARINI TAVSİYE ETTİ

Öğrenciler  ve  veliler ile sohbet  eden Kaymakam  Abdullah Uçgun, örgencilere  özellikle  çok kitap okumaları  konusunda  tavsiyelerde  bulundu. Çalışmalarından dolayı okul yönetimine  ve öğretmelere  teşekkür ederek iyi tatiller diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.