Kaymakam Uçgun, Alaşehirlilerle buluşmaya devam ediyor

YAŞAM 13.11.2018 - 09:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kaymakam Uçgun, Alaşehirlilerle buluşmaya devam ediyor

Her fırsatta mahalleleri ziyaret ederek, halkın istek, talep ve şikayetlerini dinleyen İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'un son durağı İsmatiye mahallesi oldu. Mahalleliyle hasbıhal eden Uçgun, vatandaşın her zaman yanında olduklarını söyledi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Tarım ve Orman Müdürü Tarık Memiş ile birlikte ilk olarak MASPO Enerji şirketini ziyaret ederek firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından İsmetiye Mahallesine geçen Uçgun, mahalle sakinleriyle buluştu. İsmetiye Mahallesi muhtarı Selim Şahin Yaman'ın mahalle hakkında genel bir bilgilendirme konuşmasıyla başlayan toplantı mahalle sakinlerinin talep ve önerilerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. Ziyaretin ardından Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü'nün destekleriyle kurulan ve AB standartlarında hizmet veren Form Meyve Sebze İşleme Soğuk Hava Deposu'nu ziyaret eden Kaymakam Uçgun tesiste incelemelerde bulundu. Soğuk hava deposunun 3 bin m2 kapalı alan ve bin m2 sundurma alanı ile toplam 20 bin m2 açık alan üzerine kurulduğunu belirten işletmeci Özgür Minelliler alanda 11 adet soğuk depo odası, 2 adet nemli hızlı soğutma odası, 1 adet ürün işleme odası, idari bina ve yemekhanenin mevcut olduğunu söyledi. Avrupa Birliği'nin vazgeçilemeyen tedarikçilerinden birisi olmanın bundan sonraki öncelikli amaçları olduğunu belirten Minelliler, Kaymakam Uçgun'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.
Her fırsatta mahalleleri ziyaret ederek, halkın istek, talep ve şikayetlerini dinleyen İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'un son durağı İsmatiye mahallesi oldu. Mahalleliyle hasbıhal eden Uçgun, vatandaşın her zaman yanında olduklarını söyledi.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Tarım ve Orman Müdürü Tarık Memiş ile birlikte ilk olarak MASPO Enerji şirketini ziyaret ederek firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından İsmetiye Mahallesine geçen Uçgun, mahalle sakinleriyle buluştu.

İsmetiye Mahallesi muhtarı Selim Şahin Yaman'ın mahalle hakkında genel bir bilgilendirme konuşmasıyla başlayan toplantı mahalle sakinlerinin talep ve önerilerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Ziyaretin ardından Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü'nün destekleriyle kurulan ve AB standartlarında hizmet veren Form Meyve Sebze İşleme Soğuk Hava Deposu'nu ziyaret eden Kaymakam Uçgun tesiste incelemelerde bulundu. Soğuk hava deposunun 3 bin m2 kapalı alan ve bin m2 sundurma alanı ile toplam 20 bin m2 açık alan üzerine kurulduğunu belirten işletmeci Özgür Minelliler alanda 11 adet soğuk depo odası, 2 adet nemli hızlı soğutma odası, 1 adet ürün işleme odası, idari bina ve yemekhanenin mevcut olduğunu söyledi.

Avrupa Birliği'nin vazgeçilemeyen tedarikçilerinden birisi olmanın bundan sonraki öncelikli amaçları olduğunu belirten Minelliler, Kaymakam Uçgun'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.