KAYMAKAM UÇGUN, ULUDERBENT'TE!

YAŞAM 10.04.2018 - 09:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KAYMAKAM UÇGUN, ULUDERBENT'TE!

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'un, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Toplantılarında bu ay ki durağı Uluderbent Mahallesi oldu.
Mahalle ziyaretleri ve Halk toplantıları kapsamında vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Kaymakam Uçgun, Kurum Amirleri ile birlikte, Uluderbent Mahalle Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından, Mahalle sakinleriyle, Uluderbent İlkokulu toplantı salonunda buluştu. Toplantı öncesi okul bahçesinde, "Temiz okul, Temiz Sınıf" projesi kapsamında başarılı olan sınıf temsilcilerine belgelerini takdim eden Kaymakam Uçgun burada yaptığı konuşmada, "Projenin amacının, siz kıymetli öğrencilerimize sorumluluk ve temizlik alışkanlıklarını kazandırmak ve hayatlarınızda uygulamanızı sağlamak olduğunu belirterek sizlerden gelecekte büyük başarılar bekliyoruz."dedi. UÇGUN: KAPIMIZ ALAŞEHİRLİLERE HER DAİM AÇIKTIR Ödül töreninin ardından geçilen toplantıda konuşan Uçgun, toplantının amacının mahallelinin istek, öneri ve şikâyetlerini aracısız bir şekilde alarak, ilgili kurumlarla birlikte değerlendirip, imkânlar çerçevesinde en iyisini yapmak olduğunu belirterek sorunların çözümü konusunda her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtti. TARIMDA HİBE DESTEKLEMELERİ ANLATILDI İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş tarafından, vatandaşlara 30 bin TL karşılıksız hibe destek ödemesi yapılmasını öngeren Genç Çiftçi hibe destek projesi kapsamında bilgi verilerek başlanan toplantı, Ziraat Bankası İlçe Müdürü Ayhan Gürel'in prim borcu bulunan çiftçi ve esnaf Bağkurlularına yönelik kredi sağlanması projesi ve genel kredi imkanları hakkında bilgi vermesiyle devam etti. Mahalle sakinlerinin talep ve önerileriyle süren toplantıda Kaymakam Uçgun, vatandaşların taleplerinin incelenerek kendisine bilgi verilmesi yönünde kurum amirlerine talimat verdi. Son olarak Uçgun, Samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantılarını çok faydalı bulduğunu belirterek mahalleden ayrılarak ilçe merkezine döndü.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'un, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Toplantılarında bu ay ki durağı Uluderbent Mahallesi oldu.

Mahalle ziyaretleri ve Halk toplantıları kapsamında vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Kaymakam Uçgun, Kurum Amirleri ile birlikte, Uluderbent Mahalle Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından, Mahalle sakinleriyle, Uluderbent İlkokulu toplantı salonunda buluştu.

Toplantı öncesi okul bahçesinde, "Temiz okul, Temiz Sınıf" projesi kapsamında başarılı olan sınıf temsilcilerine belgelerini takdim eden Kaymakam Uçgun burada yaptığı konuşmada, "Projenin amacının, siz kıymetli öğrencilerimize sorumluluk ve temizlik alışkanlıklarını kazandırmak ve hayatlarınızda uygulamanızı sağlamak olduğunu belirterek sizlerden gelecekte büyük başarılar bekliyoruz."dedi.

UÇGUN: KAPIMIZ ALAŞEHİRLİLERE HER DAİM AÇIKTIR

Ödül töreninin ardından geçilen toplantıda konuşan Uçgun, toplantının amacının mahallelinin istek, öneri ve şikâyetlerini aracısız bir şekilde alarak, ilgili kurumlarla birlikte değerlendirip, imkânlar çerçevesinde en iyisini yapmak olduğunu belirterek sorunların çözümü konusunda her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtti.

TARIMDA HİBE DESTEKLEMELERİ ANLATILDI

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş tarafından, vatandaşlara 30 bin TL karşılıksız hibe destek ödemesi yapılmasını öngeren Genç Çiftçi hibe destek projesi kapsamında bilgi verilerek başlanan toplantı, Ziraat Bankası İlçe Müdürü Ayhan Gürel'in prim borcu bulunan çiftçi ve esnaf Bağkurlularına yönelik kredi sağlanması projesi ve genel kredi imkanları hakkında bilgi vermesiyle devam etti.

Mahalle sakinlerinin talep ve önerileriyle süren toplantıda Kaymakam Uçgun, vatandaşların taleplerinin incelenerek kendisine bilgi verilmesi yönünde kurum amirlerine talimat verdi. Son olarak Uçgun, Samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantılarını çok faydalı bulduğunu belirterek mahalleden ayrılarak ilçe merkezine döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.