Kazazede Burak yaşam savaşını kaybetti

YAŞAM 17.05.2017 - 18:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kazazede Burak yaşam savaşını kaybetti

Servis aracından düştükten sonra 10 gündür yaşam mücadelesi veren Atatürk İlkokulu 5. sınıf öğrencisi Burak Barut (12) hayatını kaybetti. Burak, bugün öğle namazı sonrası Erenköy Mahallesi mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Aslen Alaşehir Erenköy Mahallesi'nden olup, Alaşehir 5 Eylül Mahallesi  Fevzi Paşa Caddesi  No: 30'da  oturan Ahmet-Keziban Barut çiftinin iki çocuğundan birisi olan Burak Barut, Erenköyde olan annesi Keziban'ın yanına gitti. 04 Mayıs 2017 tarihinde okula gelmek için dönüşte,  öğrenci taşıyan servis şoförüne kendisini de  almasını istedi. Servise binen Burak, Hacıbey Mahallesi  Alaşehir girişinde servis aracından inmek istedi.  Araçtan geri geriye inmeye çalışırken ayağı basamağa takılıncayere düştü ve kafasını kaldırım taşına vurarak, beyin kanaması geçirdi. YOLDA YAŞAMA VEDA ETTİ Ağır yaralanan Burak Barut, önce Alaşehir Devlet Hastanesi'ne oradan da Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdeiği anlaşılan Burak Barut burada ameliyat edildi. 10 gün yoğun bakımda kalan Barut, tedavilere cevap vermeyince  15 Mayıs 2017 tarihinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Ancak talihsiz çocuk yolda yaşamını kaybetti. İYİLİKTEN MARAZ DOĞDU Burak Barut'un servis 45 J 4786 plakalı servis aracının sürücüsü H.A. ifadesinde "Burak Barut, önceki hafta servis aracıma binmek istedi. Ancak taşımalı öğrenci listesinde olmadığı için aracıma almamıştım. Bu kez yine ısrarla binmek istedi. Ben de eğitim öğretimden uzak kalmasın diye aracıma almıştım. Hacıbey mahallesinde inmek istedi. Ben kapıyı açtım. Ancak Burak kapıdan geri geriye inerken dengesini kaybedip yere düştü. Böyle olacağını bilsem aracıma almazdım. Eğitimden kalmaması için iyilik yaptım. Ama üzücü bir son yaşadık. Çok üzgünüm. Ailesine Allah sabırlar versin" dedi.   TOPRAĞA VERİLDİ Talihsiz öğrencinin yaşamını kaybetmesi ailesi, yakınları, sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini gözyaşlarına boğdu. Burak Barut, Erenköy Mahallesi' camiinde bugün öğlen kılınan cenaze namazından sonra Erenköy  Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.Cenazeye İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri  ve  Barut'un sevenleri katıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Servis aracından düştükten sonra 10 gündür yaşam mücadelesi veren Atatürk İlkokulu 5. sınıf öğrencisi Burak Barut (12) hayatını kaybetti. Burak, bugün öğle namazı sonrası Erenköy Mahallesi mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aslen Alaşehir Erenköy Mahallesi'nden olup, Alaşehir 5 Eylül Mahallesi  Fevzi Paşa Caddesi  No: 30'da  oturan Ahmet-Keziban Barut çiftinin iki çocuğundan birisi olan Burak Barut, Erenköyde olan annesi Keziban'ın yanına gitti. 04 Mayıs 2017 tarihinde okula gelmek için dönüşte,  öğrenci taşıyan servis şoförüne kendisini de  almasını istedi. Servise binen Burak, Hacıbey Mahallesi  Alaşehir girişinde servis aracından inmek istedi.  Araçtan geri geriye inmeye çalışırken ayağı basamağa takılıncayere düştü ve kafasını kaldırım taşına vurarak, beyin kanaması geçirdi.

YOLDA YAŞAMA VEDA ETTİ

Ağır yaralanan Burak Barut, önce Alaşehir Devlet Hastanesi'ne oradan da Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdeiği anlaşılan Burak Barut burada ameliyat edildi. 10 gün yoğun bakımda kalan Barut, tedavilere cevap vermeyince  15 Mayıs 2017 tarihinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Ancak talihsiz çocuk yolda yaşamını kaybetti.

İYİLİKTEN MARAZ DOĞDU

Burak Barut'un servis 45 J 4786 plakalı servis aracının sürücüsü H.A. ifadesinde "Burak Barut, önceki hafta servis aracıma binmek istedi. Ancak taşımalı öğrenci listesinde olmadığı için aracıma almamıştım. Bu kez yine ısrarla binmek istedi. Ben de eğitim öğretimden uzak kalmasın diye aracıma almıştım. Hacıbey mahallesinde inmek istedi. Ben kapıyı açtım. Ancak Burak kapıdan geri geriye inerken dengesini kaybedip yere düştü. Böyle olacağını bilsem aracıma almazdım. Eğitimden kalmaması için iyilik yaptım. Ama üzücü bir son yaşadık. Çok üzgünüm. Ailesine Allah sabırlar versin" dedi.

 

TOPRAĞA VERİLDİ

Talihsiz öğrencinin yaşamını kaybetmesi ailesi, yakınları, sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini gözyaşlarına boğdu. Burak Barut, Erenköy Mahallesi' camiinde bugün öğlen kılınan cenaze namazından sonra Erenköy  Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.Cenazeye İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri  ve  Barut'un sevenleri katıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.