KEMALİYE'DE BAŞKAN UÇAK İZDİHAMI

BELEDİYE 12.02.2019 - 09:15, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KEMALİYE'DE BAŞKAN UÇAK İZDİHAMI

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetler ve sosyal projeler ile hemşerilerinin gönlüne taht kuran, her daim halkla iç içe olan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak Kemaliye Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Kemaliye Yörük Türkmen Efeler Derneği’nin gösterimi, fener alayı ve havai fişekler ile karşılandığı programda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Ali Uçak, coşkulu karşılama için mahalle sakinlerine teşekkür etti. “İKİ LİDERİMİZİN SÖYLEDİKLERİNİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ” Mahalle buluşmasında yaptığı konuşmada merkez ve kırsal mahallelerdeki sorunların teker teker çözüldüğünü ifade eden Başkan Uçak, “Merkez ve kırsal mahallelerimizin tümüne adil hizmet sağlıyoruz. Ve yaptığımız hizmetlerde siyasi bir beklenti içerisine girmiyoruz. Alaşehir Sevdamız ile şehrimizi Cumhur İttifakımızın da desteğiyle daha da iyi günlere taşımak için canla başla savaşacağıma sizlerin önünde söz veriyorum. Ülkem, milletim, vatanım ve ülkemin bekası diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tüm söylediklerinin sonuna kadar arkasındayız. Bizleri samimi bir şekilde karşılayan başta hanımefendi kardeşlerim olmak üzere tüm Kemaliyeli hemşerilerime teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Başkan Uçak konuşmalarının ardından sevgi seliyle karşılandığı mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekilerek, alkışlarla uğurlandı.  
Göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetler ve sosyal projeler ile hemşerilerinin gönlüne taht kuran, her daim halkla iç içe olan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak Kemaliye Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Kemaliye Yörük Türkmen Efeler Derneği’nin gösterimi, fener alayı ve havai fişekler ile karşılandığı programda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Ali Uçak, coşkulu karşılama için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

“İKİ LİDERİMİZİN SÖYLEDİKLERİNİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

Mahalle buluşmasında yaptığı konuşmada merkez ve kırsal mahallelerdeki sorunların teker teker çözüldüğünü ifade eden Başkan Uçak, “Merkez ve kırsal mahallelerimizin tümüne adil hizmet sağlıyoruz. Ve yaptığımız hizmetlerde siyasi bir beklenti içerisine girmiyoruz. Alaşehir Sevdamız ile şehrimizi Cumhur İttifakımızın da desteğiyle daha da iyi günlere taşımak için canla başla savaşacağıma sizlerin önünde söz veriyorum. Ülkem, milletim, vatanım ve ülkemin bekası diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tüm söylediklerinin sonuna kadar arkasındayız. Bizleri samimi bir şekilde karşılayan başta hanımefendi kardeşlerim olmak üzere tüm Kemaliyeli hemşerilerime teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Başkan Uçak konuşmalarının ardından sevgi seliyle karşılandığı mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekilerek, alkışlarla uğurlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.