KEMALİYE MAHALLESİ’NDE EVLERİ KENE BASTI

27.07.2021 - 08:49, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KEMALİYE MAHALLESİ’NDE EVLERİ KENE BASTI

Alaşehir’in Kemaliye Mahallesi'nde yerleşim yerinde bakılan yüzlerce küçükbaş hayvan yüzünden çevredeki evleri kene bastı. Ev sahiplerine bayram adeta zehir oldu. Mahalle sakinleri sıkıntının çözümü noktasında yetkililerden yardım istedi.
Kemaliye Mahallesi'nde yerleşim yerinde bakılması yasak olmasına rağmen bakılan yüzlerce küçükbaş hayvan yüzünden çevredeki evleri kene bastı. Evleri adeta istila eden keneler yüzünden vatandaşlar isyan noktasına geldi. Evi kenelerin istilasına uğrayan vatandaşlardan Gürcü Çetinkaya yaptığı açıklama: "Kemaliye Mahallesi'nde ikamet ediyoruz. Evimizin hemen dibinde bulanan boş arazide küçükbaş hayvan bakmaya başladılar. Fakat hayvan sayısı her geçen gün artmaya başladı. Bu sayı 200'e ulaştı. Mahalle arasında 3 değil 5 değil 200 hayvana nasıl müsaade ediliyor. Hayvanların ağır kokusunu bir kenara bırakın evimizi artık keneler sardı" ifadelerini kullandı. "YETKİLİLERDEN YARDIM İSTİYORUZ" Evi kenelerin istilasına uğrayan vatandaş Gürcü Çetinkaya, kene sayısının her geçen gün arttığını belirterek;"Hemen yanıbaşımızda 200 küçükbaş hayvan var. Evimi ne kadar ilaçlarsam ilaçlayayım keneler yine geliyor. Zabıtaya defalarca şikayette bulundum, geliyorlar bakıp gidiyorlar, bir yaptırım yok maalesef. Çaresizim. Jandarmayı dahi çağırdım, bişey yapamayız deyip gitti onlarda. Haftaya kızımın düğünü var. Elimizden bişey gelmiyor. Psikolojim bozuldu. Belediye başkanımıza, İlçe Kaymakamımıza sesleniyorum. Çaresiz bir vatandaşım. Çoluk çocuk evimize giremiyoruz. Ne olur sesimizi duyun ve bu hayvanların mahalle arasında bakılmasına müsaade etmeyin" ifadelerini kullandı.
Alaşehir’in Kemaliye Mahallesi'nde yerleşim yerinde bakılan yüzlerce küçükbaş hayvan yüzünden çevredeki evleri kene bastı. Ev sahiplerine bayram adeta zehir oldu. Mahalle sakinleri sıkıntının çözümü noktasında yetkililerden yardım istedi.

Kemaliye Mahallesi'nde yerleşim yerinde bakılması yasak olmasına rağmen bakılan yüzlerce küçükbaş hayvan yüzünden çevredeki evleri kene bastı. Evleri adeta istila eden keneler yüzünden vatandaşlar isyan noktasına geldi. Evi kenelerin istilasına uğrayan vatandaşlardan Gürcü Çetinkaya yaptığı açıklama: "Kemaliye Mahallesi'nde ikamet ediyoruz. Evimizin hemen dibinde bulanan boş arazide küçükbaş hayvan bakmaya başladılar. Fakat hayvan sayısı her geçen gün artmaya başladı. Bu sayı 200'e ulaştı. Mahalle arasında 3 değil 5 değil 200 hayvana nasıl müsaade ediliyor. Hayvanların ağır kokusunu bir kenara bırakın evimizi artık keneler sardı" ifadelerini kullandı.

"YETKİLİLERDEN YARDIM İSTİYORUZ"

Evi kenelerin istilasına uğrayan vatandaş Gürcü Çetinkaya, kene sayısının her geçen gün arttığını belirterek;"Hemen yanıbaşımızda 200 küçükbaş hayvan var. Evimi ne kadar ilaçlarsam ilaçlayayım keneler yine geliyor. Zabıtaya defalarca şikayette bulundum, geliyorlar bakıp gidiyorlar, bir yaptırım yok maalesef. Çaresizim. Jandarmayı dahi çağırdım, bişey yapamayız deyip gitti onlarda. Haftaya kızımın düğünü var. Elimizden bişey gelmiyor. Psikolojim bozuldu. Belediye başkanımıza, İlçe Kaymakamımıza sesleniyorum. Çaresiz bir vatandaşım. Çoluk çocuk evimize giremiyoruz. Ne olur sesimizi duyun ve bu hayvanların mahalle arasında bakılmasına müsaade etmeyin" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.