KİLLİK OKULLARINA "BAHAR" BAŞKA GELDİ

YAŞAM 26.03.2019 - 16:49, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KİLLİK OKULLARINA "BAHAR" BAŞKA GELDİ

Baharın başladığı, doğanın uyandığı gün olarak kabul edilen 21 Mart Nevruz Bayramı, kutlamaları sürüyor. Sıra dışı etkinlik ve eğitim faaliyetleriyle son dönemde dikkat çeken Killik Eğitim Kurumları, Nevruz Bayramını da sürprizlerle kutladı.
Killik İlköğretim ve Ortaokulu'nun ortaklaşa tertip ettiği Nevruz Bayramı kutlamaları büyük beğeni topladı. Okul idarecilerinin ve öğretmenlerinin mangal partisiyle öğrencilerine sürpriziyle başlayan etkinlikte, çeşitli oyun yarışmaları düzenlendi. Uçurma şenliği yapıldı. Killik okullarında söz değimiyle 'Bahar' başka gelmiş oldu. OYUN YARIŞMALARI TERTİP EDİLDİ Killik Eğitim Kurumlarında nevruz coşkuyla kutlandı. Öğrencilere, öğretmenler mangal partisi verdi. Çuval, halat çekme yarışı, survivor oyunlar oynandı. Uçurma şenliği yapılarak, öğrenciler doyasıya eğlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. MANGAL PARTİSİ VERİLDİ Okul idareci ve öğretmenleri, öğrencilere mangal partisi verdi. Toplamda 370   öğrencinin eğitim gördüğü eğitim kurumlarında, davetlilere ve velilere mangal ziyafeti verildi. Bazı okul idarecisi ve öğretmenlerin, mangal tezgahına geçerek, öğrencilerini elleriyle beslemeleri dikkat çekerek, takdir topladı.  
Baharın başladığı, doğanın uyandığı gün olarak kabul edilen 21 Mart Nevruz Bayramı, kutlamaları sürüyor. Sıra dışı etkinlik ve eğitim faaliyetleriyle son dönemde dikkat çeken Killik Eğitim Kurumları, Nevruz Bayramını da sürprizlerle kutladı.

Killik İlköğretim ve Ortaokulu'nun ortaklaşa tertip ettiği Nevruz Bayramı kutlamaları büyük beğeni topladı. Okul idarecilerinin ve öğretmenlerinin mangal partisiyle öğrencilerine sürpriziyle başlayan etkinlikte, çeşitli oyun yarışmaları düzenlendi. Uçurma şenliği yapıldı. Killik okullarında söz değimiyle 'Bahar' başka gelmiş oldu.

OYUN YARIŞMALARI TERTİP EDİLDİ

Killik Eğitim Kurumlarında nevruz coşkuyla kutlandı. Öğrencilere, öğretmenler mangal partisi verdi. Çuval, halat çekme yarışı, survivor oyunlar oynandı. Uçurma şenliği yapılarak, öğrenciler doyasıya eğlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

MANGAL PARTİSİ VERİLDİ

Okul idareci ve öğretmenleri, öğrencilere mangal partisi verdi. Toplamda 370   öğrencinin eğitim gördüğü eğitim kurumlarında, davetlilere ve velilere mangal ziyafeti verildi. Bazı okul idarecisi ve öğretmenlerin, mangal tezgahına geçerek, öğrencilerini elleriyle beslemeleri dikkat çekerek, takdir topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.