KÖY ÇOCUKLARININ SİNEMA KEYFİ

YAŞAM 21.01.2020 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KÖY ÇOCUKLARININ SİNEMA KEYFİ

Işıklar Emin Ersoy İlkokulu öğrencileri, sinema keyfi yaşadı. Okul Yönetimi ve öğretmenlerinin tüm masrafları karşılayarak, 73 öğrenciyi sinemaya götürmesi büyük takdir topladı.
Ara tatile girmeden önce Işıklar Emin Ersoy İlkokulu öğrencileri Okul Yönetiminin ve öğretmenleri eşliğinde Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmini Sinemada izledi. 73 öğrencinin tamamını sinemaya götüren okul yönetimi takdir topladı. GÖKBULAK: ÖĞRENCİLERİMİ MUTLU GÖRMEK, BİZLERİ BAHTİYAR EDİYOR Okul Müdürü Ömer Gökbulak, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz köyde ikamet ettikleri için tatillerini genelde köy dışına çıkmadan geçiriyorlar. Bizde tatil öncesi çocuklarımızı sevindirelim istedik. Şu an vizyonda olan ve Bakanlığımızın da tavsiyesi Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmini öğrencilerimize izlettik. Çoğu ilk defa sinemaya gittiği için çok mutlu oldu. Onları mutlu görmek bizi daha da mutlu etti. Tüm çabamız çocukların mutlu olduğu bir eğitim ortamında başarılı bir eğitim görmesi.”dedi.
Işıklar Emin Ersoy İlkokulu öğrencileri, sinema keyfi yaşadı. Okul Yönetimi ve öğretmenlerinin tüm masrafları karşılayarak, 73 öğrenciyi sinemaya götürmesi büyük takdir topladı.

Ara tatile girmeden önce Işıklar Emin Ersoy İlkokulu öğrencileri Okul Yönetiminin ve öğretmenleri eşliğinde Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmini Sinemada izledi. 73 öğrencinin tamamını sinemaya götüren okul yönetimi takdir topladı.

GÖKBULAK: ÖĞRENCİLERİMİ MUTLU GÖRMEK, BİZLERİ BAHTİYAR EDİYOR

Okul Müdürü Ömer Gökbulak, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz köyde ikamet ettikleri için tatillerini genelde köy dışına çıkmadan geçiriyorlar. Bizde tatil öncesi çocuklarımızı sevindirelim istedik. Şu an vizyonda olan ve Bakanlığımızın da tavsiyesi Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmini öğrencilerimize izlettik. Çoğu ilk defa sinemaya gittiği için çok mutlu oldu. Onları mutlu görmek bizi daha da mutlu etti. Tüm çabamız çocukların mutlu olduğu bir eğitim ortamında başarılı bir eğitim görmesi.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.