MAHALLELERDE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR

BELEDİYE 01.06.2018 - 09:44, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MAHALLELERDE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Alaşehir Belediyesi, her gün Ramazan ayı bereketini mahallelere taşıyor. Belediye Yönetimi, 1 mahallede iftar sofrası kurarken, 1 mahallede de Ramazan şenliği etkinliğini düzenliyor.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Horzumembelli’de katıldığı iftar yemeğinin ardından Çeşneli ve Alhan’da Alaşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Şenliği etkinliklerine katıldı. Ramazan şenlikleriyle keyifli vakit geçiren vatandaşlar, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’a ve organizasyonda emeği geçenlere memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi gören Ramazan eğlencelerinde konuşan Belediye Başkanı Ali Uçak, etkinliklere katılan Çeşneli Mahalle Muhtarı Adem Efe ve Alhan Mahalle Muhtarı Hamit Akbulut ve mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunarak, Alaşehir için hizmet etmeye birlik ve beraberlik içinde devam edeceklerinin vurgusunu yaptı.
Alaşehir Belediyesi, her gün Ramazan ayı bereketini mahallelere taşıyor. Belediye Yönetimi, 1 mahallede iftar sofrası kurarken, 1 mahallede de Ramazan şenliği etkinliğini düzenliyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Horzumembelli’de katıldığı iftar yemeğinin ardından Çeşneli ve Alhan’da Alaşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Şenliği etkinliklerine katıldı.

Ramazan şenlikleriyle keyifli vakit geçiren vatandaşlar, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’a ve organizasyonda emeği geçenlere memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi gören Ramazan eğlencelerinde konuşan Belediye Başkanı Ali Uçak, etkinliklere katılan Çeşneli Mahalle Muhtarı Adem Efe ve Alhan Mahalle Muhtarı Hamit Akbulut ve mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunarak, Alaşehir için hizmet etmeye birlik ve beraberlik içinde devam edeceklerinin vurgusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.