Makamlar öğrencilere bırakıldı

EĞİTİM 25.04.2016 - 09:58, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Makamlar öğrencilere bırakıldı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilçemizde idareci ve yöneticiler makamlarını, bir süreliğine öğrencilere bıraktı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının geleneksel olarak yapılan makamların bir süreliğine çocuklara bırakılması kapsamında Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin'in makamına Fatih Eğitim Kurumları Anasınıfı Öğrencisi Belinay Çelik oturdu. Minik Kaymakam ilgi odağı olurken, Kaymakam Bilgin, mevkidaşının sorularını cevapladı, istek ve taleplerini dinledi. KAYMAKAM BİLGİN, İKRAMDA BULUNDU, HEDİYELER VERDİ Minik Kaymakam Çelik, okullarının çevre düzenlemesinin yapılmasını, okul bahçesine oyun gruplarının konulmasını, okul duvarlarının rengarenk boyanmasını ve oyuncak alınmasını istedi. Kaymakam Bilgin de mevkidaşının taleplerinin derhal yerine getirilmesi için gerekli talimatları ilgililere verdi. Okul Müdürü Mustafa Yılmaz, Anasınıfı Öğretmeni Zübeyde Özdemir ve 3 öğrencinin de hazır olduğu etkinlikte Kaymakam Bilgin, misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu ve minik ziyaretçilerine hediyeler takdim etti. KARAÇOBAN'LA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER Belediye Başkanlığı'nda ise Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban makamını Emine Elem Kayacık Ortaokulu 7-C sınıfı öğrencisi Ömer Ünal'a teslim etti. Öğrenciler ortak olarak ilçemiz adına istedikleri, kendi okullarında çocuk parkının gerekli olduğunu, ilçemiz genelinde araçların gelişi güzel bırakmamasını ve çöp konteynırlarının kötü olanların değiştirilmesini istediler. Belediye Başkanı Karaçoban, istekleri birer birer not alarak en kısa zamanda yerine getirilmesi için birim amirlerine talimatlar verdi. Başkan Karaçoban daha sonra öğrencilere birer hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Belediyedeki etkinliğe, Okul Müdür Yardımcısı Fadime Solamaz, Matematik Öğretmeni Murat Koç ve öğrencinin velisi de katıldı.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilçemizde idareci ve yöneticiler makamlarını, bir süreliğine öğrencilere bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının geleneksel olarak yapılan makamların bir süreliğine çocuklara bırakılması kapsamında Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin'in makamına Fatih Eğitim Kurumları Anasınıfı Öğrencisi Belinay Çelik oturdu. Minik Kaymakam ilgi odağı olurken, Kaymakam Bilgin, mevkidaşının sorularını cevapladı, istek ve taleplerini dinledi.

KAYMAKAM BİLGİN, İKRAMDA BULUNDU, HEDİYELER VERDİ

Minik Kaymakam Çelik, okullarının çevre düzenlemesinin yapılmasını, okul bahçesine oyun gruplarının konulmasını, okul duvarlarının rengarenk boyanmasını ve oyuncak alınmasını istedi. Kaymakam Bilgin de mevkidaşının taleplerinin derhal yerine getirilmesi için gerekli talimatları ilgililere verdi. Okul Müdürü Mustafa Yılmaz, Anasınıfı Öğretmeni Zübeyde Özdemir ve 3 öğrencinin de hazır olduğu etkinlikte Kaymakam Bilgin, misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu ve minik ziyaretçilerine hediyeler takdim etti.

KARAÇOBAN'LA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Belediye Başkanlığı'nda ise Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban makamını Emine Elem Kayacık Ortaokulu 7-C sınıfı öğrencisi Ömer Ünal'a teslim etti. Öğrenciler ortak olarak ilçemiz adına istedikleri, kendi okullarında çocuk parkının gerekli olduğunu, ilçemiz genelinde araçların gelişi güzel bırakmamasını ve çöp konteynırlarının kötü olanların değiştirilmesini istediler. Belediye Başkanı Karaçoban, istekleri birer birer not alarak en kısa zamanda yerine getirilmesi için birim amirlerine talimatlar verdi. Başkan Karaçoban daha sonra öğrencilere birer hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Belediyedeki etkinliğe, Okul Müdür Yardımcısı Fadime Solamaz, Matematik Öğretmeni Murat Koç ve öğrencinin velisi de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.