MASKİ, İlçelerde Koordinasyonu Üst Seviyede Tutuyor

DİĞER 20.01.2020 - 09:21, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MASKİ, İlçelerde Koordinasyonu Üst Seviyede Tutuyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Alaşehir ilçesini ziyaret ederek personeller ile bir araya geldi. Çevik, “MASKİ Genel Müdürlüğümüzün hizmetlerini yerinde incelemek ve istişarelerde bulunmak için düzenli olarak ilçelerimizi ziyaret ediyoruz.”dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçe merkezleri ve mahallelerinde yaşayan vatandaşların daha kaliteli hizmet almalarını sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Alaşehir ilçesinde hizmet binasını ziyaret etti. Çevik’e, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş eşlik etti. Çevik ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Korkusuz, MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici ve personellerde hazır bulundu. Ziyaretinde ilçedeki çalışanlar ile görüşen Genel Müdür Yardımcısı Çevik, ilçede yürütülen hizmetlerin titiz bir şekilde takip edilmesini talimat verdi. İLÇELER YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il geneline kaliteli ve hızlı hizmetler ulaştırdıklarını ifade ederek, “MASKİ Genel Müdürlüğümüzün hizmetlerini yerinde incelemek ve istişarelerde bulunmak için düzenli olarak ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Manisa’ya hizmet boynumuzun borcudur. Daha yaşanılabilir ve refah düzeyi yüksek bir kent inşa etme yolunda yatırım ve hizmetlerimiz aralıksız devam edecek.”diye konuştu.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Alaşehir ilçesini ziyaret ederek personeller ile bir araya geldi. Çevik, “MASKİ Genel Müdürlüğümüzün hizmetlerini yerinde incelemek ve istişarelerde bulunmak için düzenli olarak ilçelerimizi ziyaret ediyoruz.”dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçe merkezleri ve mahallelerinde yaşayan vatandaşların daha kaliteli hizmet almalarını sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Alaşehir ilçesinde hizmet binasını ziyaret etti. Çevik’e, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş eşlik etti. Çevik ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Korkusuz, MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici ve personellerde hazır bulundu. Ziyaretinde ilçedeki çalışanlar ile görüşen Genel Müdür Yardımcısı Çevik, ilçede yürütülen hizmetlerin titiz bir şekilde takip edilmesini talimat verdi.

İLÇELER YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il geneline kaliteli ve hızlı hizmetler ulaştırdıklarını ifade ederek, “MASKİ Genel Müdürlüğümüzün hizmetlerini yerinde incelemek ve istişarelerde bulunmak için düzenli olarak ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Manisa’ya hizmet boynumuzun borcudur. Daha yaşanılabilir ve refah düzeyi yüksek bir kent inşa etme yolunda yatırım ve hizmetlerimiz aralıksız devam edecek.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.