Mert Şimşek ve Ekrem Aykanat'tan bir başarı daha

SPOR 04.05.2017 - 10:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Mert Şimşek ve Ekrem Aykanat'tan bir başarı daha

Kahramanmaraş'ta yapılan liseler arası Karate Türkiye Şampiyonasında Alaşehir Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencisi Mert Şimşek, Kumite dalında 74 kg şampiyonu oldu. Aynı turnuvada ünlü karateci Ekrem Aykanat da Kumite dalında 50 kg.da 3. oldu.
Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 yılı faaliyetleri kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği müsabakaları Türkiye genelinden 46 ilden 591 sporcunun katılımıyla 28-30 Nisan 2017 tarihlerinde Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonunda gerçekleştirildi. Üç gün süren şampiyona sonunda Türkiye’nin dört bir yanından gelen Genç sporcular Kata ve Kumite dallarında Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadele ettiler.   MERT ŞİMŞEK BİRİNCİ, EKREM AYKANAT ÜÇÜNCÜ OLDU   Müsabakalara Alaşehir'den katılan Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mert Şimşek, Kumite dalında 74 kg.da şampiyon oldu. Şimşek'in başarısı, Karate Antrenörü ve hocası Bilal Gültekin, okul öğretmenleri, arkadaşları ve ailesi tarafından büyük sevinçle karşılandı. Şampiyon olan Mert Şimşek, Balkan Karate Şampiyonasında Manisa'yı temsil edecek. Turnuvaya Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Lisesi adına katılan başarılı karateci Ekrem Aykanat da Kumite dalında 50 kg.da 3. olma başarısını gösterdi.
Kahramanmaraş'ta yapılan liseler arası Karate Türkiye Şampiyonasında Alaşehir Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencisi Mert Şimşek, Kumite dalında 74 kg şampiyonu oldu. Aynı turnuvada ünlü karateci Ekrem Aykanat da Kumite dalında 50 kg.da 3. oldu.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 yılı faaliyetleri kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği müsabakaları Türkiye genelinden 46 ilden 591 sporcunun katılımıyla 28-30 Nisan 2017 tarihlerinde Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonunda gerçekleştirildi. Üç gün süren şampiyona sonunda Türkiye’nin dört bir yanından gelen Genç sporcular Kata ve Kumite dallarında Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadele ettiler.

 

MERT ŞİMŞEK BİRİNCİ, EKREM AYKANAT ÜÇÜNCÜ OLDU

 

Müsabakalara Alaşehir'den katılan Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mert Şimşek, Kumite dalında 74 kg.da şampiyon oldu. Şimşek'in başarısı, Karate Antrenörü ve hocası Bilal Gültekin, okul öğretmenleri, arkadaşları ve ailesi tarafından büyük sevinçle karşılandı. Şampiyon olan Mert Şimşek, Balkan Karate Şampiyonasında Manisa'yı temsil edecek.

Turnuvaya Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Lisesi adına katılan başarılı karateci Ekrem Aykanat da Kumite dalında 50 kg.da 3. olma başarısını gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.