MHP Yönetimi Kaymakam Abak'ı ziyaret etti

SİYASET 16.01.2017 - 10:01, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MHP Yönetimi Kaymakam Abak'ı ziyaret etti

Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak'a ziyaretçi kervanı sürüyor. MHP İlçe Yönetimi de Kaymakam Abak'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.
İç İşleri Bakanlığı Kararnamesi ile Alaşehir Kaymakamlığı görevine atanan ve görevine başlayan Kaymakam Aydın Abak'a hoş geldin ziyaretleri sürüyor. MHP İlçe Teşkilatı da ziyaretçi kervanına katıldı. MHP İlçe Başkanı Halis Yörür ve Yönetimi, Abak'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Aydın Abak, ziyaretçilerine teşekkür ederek, iade-i ziyaretlerde bulunacağını belirtti.
Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak'a ziyaretçi kervanı sürüyor. MHP İlçe Yönetimi de Kaymakam Abak'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

İç İşleri Bakanlığı Kararnamesi ile Alaşehir Kaymakamlığı görevine atanan ve görevine başlayan Kaymakam Aydın Abak'a hoş geldin ziyaretleri sürüyor. MHP İlçe Teşkilatı da ziyaretçi kervanına katıldı. MHP İlçe Başkanı Halis Yörür ve Yönetimi, Abak'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Aydın Abak, ziyaretçilerine teşekkür ederek, iade-i ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.