ODAMIZ DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI

14.06.2021 - 09:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ODAMIZ DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI

TOBB 76-77. Genel Kurul Toplantısı, 365 Oda ve Borsadan Genel Kurul Delegelerinin katılımıyla elektronik ortamda gerçekleştirildi. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3 genel kurul delegesi oylarını elektronik ortamda kullandı.
Genel kurula Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, Meclis Başkanı Sadık Dorusöz TOBB Genel Kurulu Delegesi Haldun Uyar ve Genel Sekreter Birol Şen katıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan genel kurula ATSO Hizmet Binası’nda bir araya gelerek çevrimiçi bağlantıyla toplantıya katılan delegeler, maske ve sosyal mesafe kuralına riayet ederek genel kurulda dikkate sunulan maddeleri dijital olarak oyladı. SEYHAN, “ÜYELERİMİZİN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Oylamanın ardından değerlendirmelerde bulunan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, “TOBB, Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında camiamızı ve ülke ekonomimizi ilgilendiren her konuda, ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak gerekli teşebbüslerde bulunarak sorunların devamlı takipçisi olmuştur. Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler ve camiamızdaki hassasiyetlerden ötürü bu yıl genel kurulumuzu elektronik ortamda gerçekleştirdik. Bu zorlu dönemde üyelerimizin ve iş dünyasının sorunlarına çözüm olma noktasında her zaman gerekli hassasiyeti gösterdik. Bu yolda bize öncü olan ve iş dünyası için gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızın önderliğinde üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile genel kurulumuzda alınan kararların ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
TOBB 76-77. Genel Kurul Toplantısı, 365 Oda ve Borsadan Genel Kurul Delegelerinin katılımıyla elektronik ortamda gerçekleştirildi. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3 genel kurul delegesi oylarını elektronik ortamda kullandı.

Genel kurula Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, Meclis Başkanı Sadık Dorusöz TOBB Genel Kurulu Delegesi Haldun Uyar ve Genel Sekreter Birol Şen katıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan genel kurula ATSO Hizmet Binası’nda bir araya gelerek çevrimiçi bağlantıyla toplantıya katılan delegeler, maske ve sosyal mesafe kuralına riayet ederek genel kurulda dikkate sunulan maddeleri dijital olarak oyladı.

SEYHAN, “ÜYELERİMİZİN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Oylamanın ardından değerlendirmelerde bulunan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, “TOBB, Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında camiamızı ve ülke ekonomimizi ilgilendiren her konuda, ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak gerekli teşebbüslerde bulunarak sorunların devamlı takipçisi olmuştur. Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler ve camiamızdaki hassasiyetlerden ötürü bu yıl genel kurulumuzu elektronik ortamda gerçekleştirdik. Bu zorlu dönemde üyelerimizin ve iş dünyasının sorunlarına çözüm olma noktasında her zaman gerekli hassasiyeti gösterdik. Bu yolda bize öncü olan ve iş dünyası için gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızın önderliğinde üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile genel kurulumuzda alınan kararların ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.