ÖKÜZCÜOĞLU'NA HDP DESTEĞİ!

SİYASET 08.03.2019 - 13:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÖKÜZCÜOĞLU'NA HDP DESTEĞİ!

AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'nı batıda zayıflatma kararı alan HDP Genel Merkezi, bazı il ve ilçelerde belediye başkan adaylarını geri çekti. İlçeler Arasında Alaşehir'de bulunuyor. HDP'nin Alaşehir'de Millet İttifakı'nın adayı olan Ahmet Öküzcüoğlu'nu desteklemesi bekleniyor.
HDP’den yerel seçimlere kısa bir süre kala yeni bir hamle geldi. AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'nı batıda zayıflatma kararı alan HDP, batı illerindeki bazı il ve ilçelerde belediye başkan adaylarını geri çekme kararı aldı. HDP Genel Merkezinin aldığı karar gereği Manisa’da Alaşehir,  Soma ve Saruhanlı’daki ilçe belediye başkan adayları geri çekildi. HDP'nin Alaşehir'de Millet İttifakı'nın adayı olan Ahmet Öküzcüoğlu'nu desteklemesi bekleniyor. "CUMHUR İTTİFAKINI ZAYIFLATMAK İÇİN BU KARAR ALINDI" HDP EŞ BAŞKANI SEZAİ TEMELLİ TARAFINDAN KONUYA DAİR YAPILAN AÇIKLAMADA, "TÜRKİYE'NİN DOĞUSUNDAN KÜRDİSTAN DİYE BAHSETMESİ, KÜRDİSTANDA KAZANACAĞIZ BATIDA CUMHUR İTTİFAKINA AK PARTİ VE MHP’YE KAYBETTİRECEĞİZ" AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKERKEN, AK PARTİ-MHP BLOĞUNU ÜLKENİN DOĞUSUNDA DA BATISINDA DA OLABİLDİĞİNCE GERİLETİLMESİ' POLİTİKASI GEREĞİ BU KARARIN ALINDIĞI BELİRTİLDİ. MİLLET İTTİFAKI'NDA İSTİFA ŞOKU! Öte yandan Millet İttifakı'nın CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu'nun ekibinde istifa şoku yaşandı. Belediye Meclis Üyesi Adayı Şükrü Dadel, noterden tasdikli hep CHP'den hem de Belediye Meclis üyesi adaylığından istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Dadel, sosyal medya hesabından, "Bu gün itibariyle, CHP ve belediye Meclis üyeliği adaylığından istifa etmiş bulunuyorum.tüm eş, dost ve hemşehrilerime duyurlur."açıklamasında bulundu.
AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'nı batıda zayıflatma kararı alan HDP Genel Merkezi, bazı il ve ilçelerde belediye başkan adaylarını geri çekti. İlçeler Arasında Alaşehir'de bulunuyor. HDP'nin Alaşehir'de Millet İttifakı'nın adayı olan Ahmet Öküzcüoğlu'nu desteklemesi bekleniyor.

HDP’den yerel seçimlere kısa bir süre kala yeni bir hamle geldi. AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'nı batıda zayıflatma kararı alan HDP, batı illerindeki bazı il ve ilçelerde belediye başkan adaylarını geri çekme kararı aldı. HDP Genel Merkezinin aldığı karar gereği Manisa’da Alaşehir,  Soma ve Saruhanlı’daki ilçe belediye başkan adayları geri çekildi. HDP'nin Alaşehir'de Millet İttifakı'nın adayı olan Ahmet Öküzcüoğlu'nu desteklemesi bekleniyor.

"CUMHUR İTTİFAKINI ZAYIFLATMAK İÇİN BU KARAR ALINDI"

HDP EŞ BAŞKANI SEZAİ TEMELLİ TARAFINDAN KONUYA DAİR YAPILAN AÇIKLAMADA, "TÜRKİYE'NİN DOĞUSUNDAN KÜRDİSTAN DİYE BAHSETMESİ, KÜRDİSTANDA KAZANACAĞIZ BATIDA CUMHUR İTTİFAKINA AK PARTİ VE MHP’YE KAYBETTİRECEĞİZ" AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKERKEN, AK PARTİ-MHP BLOĞUNU ÜLKENİN DOĞUSUNDA DA BATISINDA DA OLABİLDİĞİNCE GERİLETİLMESİ' POLİTİKASI GEREĞİ BU KARARIN ALINDIĞI BELİRTİLDİ.

MİLLET İTTİFAKI'NDA İSTİFA ŞOKU!

Öte yandan Millet İttifakı'nın CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu'nun ekibinde istifa şoku yaşandı. Belediye Meclis Üyesi Adayı Şükrü Dadel, noterden tasdikli hep CHP'den hem de Belediye Meclis üyesi adaylığından istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Dadel, sosyal medya hesabından, "Bu gün itibariyle, CHP ve belediye Meclis üyeliği adaylığından istifa etmiş bulunuyorum.tüm eş, dost ve hemşehrilerime duyurlur."açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.