ÖZEL SARIKIZ HASTANESİ, KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

20.01.2022 - 09:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÖZEL SARIKIZ HASTANESİ, KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Alaşehir’in ilk özel hastanesi olan Özel Sarıkız Hastanesi kuruluşunun üçüncü yılında, her geçen gün daha da büyümenin mutluluğunu yaşıyor. Tüm branşlarda hizmet veren Özel Sarıkız Hastanesi’nde kadroya ilaveten 5 yeni doktor göreve başladı.
Alaşehir’in ilk özel hastanesi olarak üç yıl önce Alaşehir’de hizmete giren Özel Sarıkız Hastanesi kısa sürede, hizmet ağını genişleterek, Alaşehir’in yanı sıra  Sarıgöl,Salihli,Eşme, Buldan, Kula ,Selendi,Kiraz,Ödemiş,Göl Marmara,Köprübaşı  gibi çevre yerleşim alanlarına da  hizmet veriyor. Hızla genişleyen hizmet ağına bağlı olarak, hastanede personel sayısı da  buna bağlı olarak arttı. Özel Sarıkız Hastanesi  tüm branşlarda hizmet verirken, hizmet ağının genişlemesine bağlı olarak Dahiliye ve Çocuk gibi branşlarda üçüncü doktorlar göreve başladı. SARIOĞLU: HİZMET KALİTEMİZİ ARTTIRIYORUZ Özel Sarıkız Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nail Sarıoğlu: Üç yıl önce Alaşehir’de ilk özel hastane olarak hizmet vermeye başladık. Tüm branşlarda hizmet verirken, hizmet kalitemizi de arttırdık. Hizmet  kalitemizin artmasına bağlı olarak, hizmet ağımız da genişledi.  Buna bağlı olarak Dahiliye ve Çocuk gibi branşlarda üçüncü doktorlarımızla gücümüze güç kattık. Bugün Dr. Selma Özcan üçüncü Dahiliye Uzmanı, Başhekim  Dr. Adnan Ünver  üçüncü çocuk doktorumuz olarak göreve başlamasının yanı sıra  Fizik Tedavi Uzmanı Bülent Pamuk, Cildiye Uzmanı Dr. Sabahat Adagül, Göz Uzmanı Dr. Osman Parça ve KBB  Uzmanı Dr.Mehmet Özekmekçi de kadromuza dahil oldular.Amacımız her geçen gün artan hizmet kalitemiz ile birlikte Alaşehir ve çevre yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermek.”dedi.
Alaşehir’in ilk özel hastanesi olan Özel Sarıkız Hastanesi kuruluşunun üçüncü yılında, her geçen gün daha da büyümenin mutluluğunu yaşıyor. Tüm branşlarda hizmet veren Özel Sarıkız Hastanesi’nde kadroya ilaveten 5 yeni doktor göreve başladı.

Alaşehir’in ilk özel hastanesi olarak üç yıl önce Alaşehir’de hizmete giren Özel Sarıkız Hastanesi kısa sürede, hizmet ağını genişleterek, Alaşehir’in yanı sıra  Sarıgöl,Salihli,Eşme, Buldan, Kula ,Selendi,Kiraz,Ödemiş,Göl Marmara,Köprübaşı  gibi çevre yerleşim alanlarına da  hizmet veriyor. Hızla genişleyen hizmet ağına bağlı olarak, hastanede personel sayısı da  buna bağlı olarak arttı. Özel Sarıkız Hastanesi  tüm branşlarda hizmet verirken, hizmet ağının genişlemesine bağlı olarak Dahiliye ve Çocuk gibi branşlarda üçüncü doktorlar göreve başladı.

SARIOĞLU: HİZMET KALİTEMİZİ ARTTIRIYORUZ

Özel Sarıkız Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nail Sarıoğlu: Üç yıl önce Alaşehir’de ilk özel hastane olarak hizmet vermeye başladık. Tüm branşlarda hizmet verirken, hizmet kalitemizi de arttırdık. Hizmet  kalitemizin artmasına bağlı olarak, hizmet ağımız da genişledi.  Buna bağlı olarak Dahiliye ve Çocuk gibi branşlarda üçüncü doktorlarımızla gücümüze güç kattık. Bugün Dr. Selma Özcan üçüncü Dahiliye Uzmanı, Başhekim  Dr. Adnan Ünver  üçüncü çocuk doktorumuz olarak göreve başlamasının yanı sıra  Fizik Tedavi Uzmanı Bülent Pamuk, Cildiye Uzmanı Dr. Sabahat Adagül, Göz Uzmanı Dr. Osman Parça ve KBB  Uzmanı Dr.Mehmet Özekmekçi de kadromuza dahil oldular.Amacımız her geçen gün artan hizmet kalitemiz ile birlikte Alaşehir ve çevre yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermek.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.