PANDEMİ SONRASI İLK TOPLANTI ALAŞEHİR’DE

30.06.2020 - 09:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

PANDEMİ SONRASI İLK TOPLANTI ALAŞEHİR’DE

Manisa genelinde görev yapan 17 Halk Eğitim Müdürleri 4 ay aradan sonra, ilk kez Alaşehir’de toplandı. Alaşehir La Bella Otel salonunda yapılan toplantıya Alaşehir Halk Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Şimşek başkanlığında yapılan toplantıda pandemi öncesi yapılan yıllık çalışmalar, pandemi süresi, pandemi sonrası ve gelecek yılın planlaması yapıldı.
Toplantıda,  2019/2020 Eğitim Öğretim yılında açılan kursların genel değerlendirilmesi yapıldı. 14 Mart 2020 Tarihinden itibaren faaliyetleri durdurulan halk eğitimi merkezlerinin durumları görüşüldü. İlçelerde Pandemi süresinde Halk Eğitim Müdürlüklerinin yaptıkları özverili çalışmaları ile yapılan  Maske, tulum dikimi gibi faaliyetler değerlendirildi.  1 Eylül 2020 tarihi itibariyle Yeni Eğitim Öğretim yılında açılacak kurslar, yapılacak etkinlik ve Faaliyetlerin çeşitlilikleri hakkında görüş alış verişi yapıldı, yapılabilecek çalışmaların kararları alındı. ŞİMŞEK: KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Şimşek,  Rutin olarak her ilçede yaptığımız değerlendirme ve bilgilendirme toplantılarımız,  pandemi süresince yaklaşık 4 ay yapılamadı. Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte, ilk toplantımızı 4 ay sonra Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde,  bugün  17 İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüzün katılımıyla yaptık.  14 Mart  ve 8 Haziran 2020 tarihleri arasında il genelinde tüm Halk Eğitimi Merkezlerimiz faaliyetlerine ara vermişti. 8 Haziran 2020 tarihinden itibaren İl genelinde Halk Eğitimi Merkezlerimiz faaliyetlerine başladılar. Telafi programlarımız devam ediyor. Pandemi sonrası kurslarımız Hijyen ve pandemiden korunma kurallarına uyularak, meslek edindirme kurslarına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kurslarımızda   Sosyal Mesafe, Maske ve hijyenik kurallarına mutlaka uyulacaktır.  Milli Eğitim Bakanlığı Projelerine Halk Eğitimi Merkezlerinin faaliyetleriyle katkılar sağlaması, ilçelerdeki Açık Öğretim Okullarının faaliyetlerinin sürdürülmesi devam edecektir. “dedi. MÜDÜRLER HEDİYELERLE UĞURLANDI Toplantıya ev sahipliği yapan,  Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez de “Bugün ilçemizde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlerini misafir ettik. Güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Alaşehir genelinde gelecek eğitim öğretim döneminde farklı kursların açılmasına kararlaştırdık.”dedi.  Katılımcılara Alaşehir Sultaniye Kuru Üzümü ve Taze asma yaprağı  hediye edildi.
Manisa genelinde görev yapan 17 Halk Eğitim Müdürleri 4 ay aradan sonra, ilk kez Alaşehir’de toplandı. Alaşehir La Bella Otel salonunda yapılan toplantıya Alaşehir Halk Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Şimşek başkanlığında yapılan toplantıda pandemi öncesi yapılan yıllık çalışmalar, pandemi süresi, pandemi sonrası ve gelecek yılın planlaması yapıldı.

Toplantıda,  2019/2020 Eğitim Öğretim yılında açılan kursların genel değerlendirilmesi yapıldı. 14 Mart 2020 Tarihinden itibaren faaliyetleri durdurulan halk eğitimi merkezlerinin durumları görüşüldü. İlçelerde Pandemi süresinde Halk Eğitim Müdürlüklerinin yaptıkları özverili çalışmaları ile yapılan  Maske, tulum dikimi gibi faaliyetler değerlendirildi.  1 Eylül 2020 tarihi itibariyle Yeni Eğitim Öğretim yılında açılacak kurslar, yapılacak etkinlik ve Faaliyetlerin çeşitlilikleri hakkında görüş alış verişi yapıldı, yapılabilecek çalışmaların kararları alındı.

ŞİMŞEK: KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Şimşek,  Rutin olarak her ilçede yaptığımız değerlendirme ve bilgilendirme toplantılarımız,  pandemi süresince yaklaşık 4 ay yapılamadı. Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte, ilk toplantımızı 4 ay sonra Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde,  bugün  17 İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüzün katılımıyla yaptık.  14 Mart  ve 8 Haziran 2020 tarihleri arasında il genelinde tüm Halk Eğitimi Merkezlerimiz faaliyetlerine ara vermişti. 8 Haziran 2020 tarihinden itibaren İl genelinde Halk Eğitimi Merkezlerimiz faaliyetlerine başladılar. Telafi programlarımız devam ediyor. Pandemi sonrası kurslarımız Hijyen ve pandemiden korunma kurallarına uyularak, meslek edindirme kurslarına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kurslarımızda   Sosyal Mesafe, Maske ve hijyenik kurallarına mutlaka uyulacaktır.  Milli Eğitim Bakanlığı Projelerine Halk Eğitimi Merkezlerinin faaliyetleriyle katkılar sağlaması, ilçelerdeki Açık Öğretim Okullarının faaliyetlerinin sürdürülmesi devam edecektir. “dedi.

MÜDÜRLER HEDİYELERLE UĞURLANDI

Toplantıya ev sahipliği yapan,  Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez de “Bugün ilçemizde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlerini misafir ettik. Güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Alaşehir genelinde gelecek eğitim öğretim döneminde farklı kursların açılmasına kararlaştırdık.”dedi.  Katılımcılara Alaşehir Sultaniye Kuru Üzümü ve Taze asma yaprağı  hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.