Polisten sahte para operasyonu

ASAYİŞ 29.01.2016 - 11:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Polisten sahte para operasyonu

Alaşehir Polisi geçtiğimiz hafta Alaşehir’de 1637 adet Extacy hapı yakaladıktan sonra, bu kez de 777 adet 50’lik sahte parayı piyasaya sürülmeden ele geçirdi.
Bir ihbarı değerlendiren Alaşehir Polisi önceki gün saat 15.00 sularında takibe aldığı aracın gittiği işyerinde sahte para taşıyan H.Y (31), A.B (38), İ.A  (40) ve Ş.İ'yi (26) suçüstü yakaladı. Alaşehir Polisi, İzmir’den 35 plakalı özel yeşil renkte bir otomobilin, sahte para taşıdığı ve Alaşehir’e geleceği ihbarını aldı. Gerekli önlemleri alan polisler, yaptıkları çalışma sonucu, Alaşehir’e gelen otomobili takibe aldı.   İŞYERİNE BASKIN DÜZENLENDİ   Otomobil Sarısu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde H.Y'e ait iş yeri önünde durdu. Polis H.Y’ e ait işyerine baskın yaptı. Baskın sonrası H.Y’nin kasasında 20 adet 50’lik sahte banknot ele geçirildi. İşyerinde bulunan H.Y, A.B, İ.A ve Ş.İ Alaşehir Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler. Şahısların ifadeleri doğrultusunda araştırma yapan polisler Sarıgöl İlçesi Çanakçı Mahallesi’nde oturan A.B'nin evinde 757 adet 50’lik sahte banknot daha ele geçirdi. Toplamda 777 adet 50’lik banknot toplam 38 bin 850 TL sahte paraya el konuldu.   4 ZANLI TUTUKLANDI   Geçtiğimiz hafta 1637 adet Extacy hapını piyasaya sürülmeden zanlıları yakalayan Alaşehir Polisi bu kez de 777 adet sahte 50’lik banknotları piyasaya sürülmeden el geçirerek büyük bir çalışmaya imza attı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Ş.İ dışındakilerin tümü tutuklandılar.
Alaşehir Polisi geçtiğimiz hafta Alaşehir’de 1637 adet Extacy hapı yakaladıktan sonra, bu kez de 777 adet 50’lik sahte parayı piyasaya sürülmeden ele geçirdi.

Bir ihbarı değerlendiren Alaşehir Polisi önceki gün saat 15.00 sularında takibe aldığı aracın gittiği işyerinde sahte para taşıyan H.Y (31), A.B (38), İ.A  (40) ve Ş.İ'yi (26) suçüstü yakaladı. Alaşehir Polisi, İzmir’den 35 plakalı özel yeşil renkte bir otomobilin, sahte para taşıdığı ve Alaşehir’e geleceği ihbarını aldı. Gerekli önlemleri alan polisler, yaptıkları çalışma sonucu, Alaşehir’e gelen otomobili takibe aldı.

 

İŞYERİNE BASKIN DÜZENLENDİ

 

Otomobil Sarısu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde H.Y'e ait iş yeri önünde durdu. Polis H.Y’ e ait işyerine baskın yaptı. Baskın sonrası H.Y’nin kasasında 20 adet 50’lik sahte banknot ele geçirildi. İşyerinde bulunan H.Y, A.B, İ.A ve Ş.İ Alaşehir Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler. Şahısların ifadeleri doğrultusunda araştırma yapan polisler Sarıgöl İlçesi Çanakçı Mahallesi’nde oturan A.B'nin evinde 757 adet 50’lik sahte banknot daha ele geçirdi. Toplamda 777 adet 50’lik banknot toplam 38 bin 850 TL sahte paraya el konuldu.

 

4 ZANLI TUTUKLANDI

 

Geçtiğimiz hafta 1637 adet Extacy hapını piyasaya sürülmeden zanlıları yakalayan Alaşehir Polisi bu kez de 777 adet sahte 50’lik banknotları piyasaya sürülmeden el geçirerek büyük bir çalışmaya imza attı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Ş.İ dışındakilerin tümü tutuklandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.