Rehber öğretmenler de eğitimlerini tamamladı

EĞİTİM 28.09.2017 - 23:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Rehber öğretmenler de eğitimlerini tamamladı

Alaşehir Kaymakamlığı AB Proje Ofisi koordinesinde bu yıl Zafer Kalkınma Ajansı tarafından TR33 bölgesinin ekonomik ve kültürel olarak kalkınmasını desteklemeye yönelik olarak hazırlanan ve kabul gören projelerden birisi daha sertifika töreniyle tamamlandı.
Destek almaya hak kazanan projelerden biri olan Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilçe genelindeki eğitim kurumlarında görev yapmakta olan 35 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanın katıldığı “ÇOÇUK DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ” Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda, 3 gün süren eğitim programının ardından sertifika töreniyle tamamlandı. Alaşehir genelinde eğitim gören öğrencilerin; kişisel, psikolojik ve sosyal gelişimlerinin daha sağlıklı olarak anlaşılabilmesi ve gelişimsel olarak desteklenmesine yönelik tespitlerin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlar tarafından yapılmasını sağlayacak olan “ÇOÇUK DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ” Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında kabul gören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün projelerinden birisiydi. Zafer Kalkınma Ajansı tarafından görevlendirilen, Uzman Psikolog Özen İlhan Oldaç’ın eğitmen olarak katıldığı “ÇOCUK DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ” üç gün sürdü. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, 35 rehber öğretmenin sertifikalarını düzenlenen törenin ardından verdi.
Alaşehir Kaymakamlığı AB Proje Ofisi koordinesinde bu yıl Zafer Kalkınma Ajansı tarafından TR33 bölgesinin ekonomik ve kültürel olarak kalkınmasını desteklemeye yönelik olarak hazırlanan ve kabul gören projelerden birisi daha sertifika töreniyle tamamlandı.

Destek almaya hak kazanan projelerden biri olan Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilçe genelindeki eğitim kurumlarında görev yapmakta olan 35 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanın katıldığı “ÇOÇUK DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ” Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda, 3 gün süren eğitim programının ardından sertifika töreniyle tamamlandı.

Alaşehir genelinde eğitim gören öğrencilerin; kişisel, psikolojik ve sosyal gelişimlerinin daha sağlıklı olarak anlaşılabilmesi ve gelişimsel olarak desteklenmesine yönelik tespitlerin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlar tarafından yapılmasını sağlayacak olan “ÇOÇUK DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ” Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında kabul gören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün projelerinden birisiydi.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından görevlendirilen, Uzman Psikolog Özen İlhan Oldaç’ın eğitmen olarak katıldığı “ÇOCUK DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ” üç gün sürdü. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, 35 rehber öğretmenin sertifikalarını düzenlenen törenin ardından verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.