Sağlık-Sen'den kadın çalışanlara karanfil

YAŞAM 10.03.2017 - 09:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Sağlık-Sen'den kadın çalışanlara karanfil

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Alaşehir Sağlık-Sen Temsilciliği tarafından kadın sağlık çalışanlarına karanfil hediye edildi.
Alaşehir Sağlık-Sen İlçe Temsilciliği üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Alaşehir Devlet Hastanesi, Sağlık Ocakları ve 112 Acil Servis İstasyonunu ziyaret ederek sağlık hizmeti veren kadın sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.   BOĞA; KADIN ÇALIŞANLARIMIZIN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN"   Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ali Boğa ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, gece gündüz demeden hizmet veren kadın sağlık çalışanlarının fedakarca görev yaptığını söyledi. Kadınların, bir toplumu oluşturan temel taşı olduğunu ifade eden Boğa, "Kadınlar, Hadis-i Şerifte de "Cennet annelerin ayakları altındadır" buyrulduğu üzere Cennet'in üzerinde değer verilmiş  nadide varlıklardır. Bu bağlamda fedakar, cefakar ve çalışkan hanımlarımızın gününü en içten duygularımızla kutlamak istedik. Sağlık birimlerimizi dolaşarak ve kendilerine karanfil hediye ederek bu anlamlı günlerini kutladık" dedi. 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Alaşehir Sağlık-Sen Temsilciliği tarafından kadın sağlık çalışanlarına karanfil hediye edildi.

Alaşehir Sağlık-Sen İlçe Temsilciliği üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Alaşehir Devlet Hastanesi, Sağlık Ocakları ve 112 Acil Servis İstasyonunu ziyaret ederek sağlık hizmeti veren kadın sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.

 

BOĞA; KADIN ÇALIŞANLARIMIZIN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN"

 

Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ali Boğa ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, gece gündüz demeden hizmet veren kadın sağlık çalışanlarının fedakarca görev yaptığını söyledi. Kadınların, bir toplumu oluşturan temel taşı olduğunu ifade eden Boğa, "Kadınlar, Hadis-i Şerifte de "Cennet annelerin ayakları altındadır" buyrulduğu üzere Cennet'in üzerinde değer verilmiş  nadide varlıklardır. Bu bağlamda fedakar, cefakar ve çalışkan hanımlarımızın gününü en içten duygularımızla kutlamak istedik. Sağlık birimlerimizi dolaşarak ve kendilerine karanfil hediye ederek bu anlamlı günlerini kutladık" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.