Sağlıkçılar, 38 yıl sonra Eskişehir’de buluştu

KÜLTÜR 18.05.2018 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Sağlıkçılar, 38 yıl sonra Eskişehir’de buluştu

Isparta Sağlık Meslek Lisesi 1980 mezunları, Eskişehir’de buluştular. Alaşehir, Sarıgöl gibi Türkiye’nin değişik şehirlerinde oturan 40 kişilik 1980 Yılı Isparta Sağlık Meslek Lisesi mezunları, 38 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayarak, hem hasret giderdiler hem de doyasıya eğlendiler.
Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Kampüs Otel’de buluşan 40 kişilik mezunlar, önce birbirleriyle hasret giderdiler, daha sonra Eskişehir’in tarihi ve turistik alanlarını gezdiler. 1979-1990  yılları arasında Isparta Sağlık Meslek Lisesi’nde görev yapan  Edebiyat öğretmeni Mustafa Sülün, öğrencilerine bir sürpriz yaparak, öğrencilerini Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nda  ziyaret etti.  Öğrenciler bu sürpriz karşısında hem şaşırdılar, hem de 38 yıllık hasret giderdiler. "ANILAMIZI TAZELEDİK, HASRET GİDERDİK" Eskişehir gezisini organize eden Ayşegül Soytemiz, "Arkadaşlarımızla gelenek haline getirdiğimiz her yıl buluşmayı, bu yıl Anadolumuzun seçkin şehirlerinden ve son yıllarda turistik gezi ziyaretlerinin arttığı Eskişehir ilimize yaptık. Eskişehir’de Uğur Mumcu Parkı, Bal Mumu Heykelleri Müzesi, Şelale Park, Atatürk Stadı, Masal Dünyası, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Lületaşı Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Odun Pazarı Tarihi evleri, Akvaryum, Uzay Müzesi, Porsuk Çayı ve Adalar Bölgesi,  Sazova Bilim Sanat ve  Kültür Parkı, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Eti Arkeoloji Müzesi gibi bir çok tarihi ve turistik alanları gezdik. Eskişehir’i çok beğendik, arkadaşlarımızla hem Eskişehir’i gezdik, hem de arkadaşlarımızla ve bize sürpriz yaparak, ziyaretimize gelen Edebiyat öğretmenimiz  Mustafa Sülüğn’le özlem giderdik, anılarımızı tazeledik. Önümüzdeki yıl Antalya’da  buluşma kararı aldık."dedi.  
Isparta Sağlık Meslek Lisesi 1980 mezunları, Eskişehir’de buluştular. Alaşehir, Sarıgöl gibi Türkiye’nin değişik şehirlerinde oturan 40 kişilik 1980 Yılı Isparta Sağlık Meslek Lisesi mezunları, 38 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayarak, hem hasret giderdiler hem de doyasıya eğlendiler.

Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Kampüs Otel’de buluşan 40 kişilik mezunlar, önce birbirleriyle hasret giderdiler, daha sonra Eskişehir’in tarihi ve turistik alanlarını gezdiler.

1979-1990  yılları arasında Isparta Sağlık Meslek Lisesi’nde görev yapan  Edebiyat öğretmeni Mustafa Sülün, öğrencilerine bir sürpriz yaparak, öğrencilerini Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nda  ziyaret etti.  Öğrenciler bu sürpriz karşısında hem şaşırdılar, hem de 38 yıllık hasret giderdiler.

"ANILAMIZI TAZELEDİK, HASRET GİDERDİK"

Eskişehir gezisini organize eden Ayşegül Soytemiz, "Arkadaşlarımızla gelenek haline getirdiğimiz her yıl buluşmayı, bu yıl Anadolumuzun seçkin şehirlerinden ve son yıllarda turistik gezi ziyaretlerinin arttığı Eskişehir ilimize yaptık. Eskişehir’de Uğur Mumcu Parkı, Bal Mumu Heykelleri Müzesi, Şelale Park, Atatürk Stadı, Masal Dünyası, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Lületaşı Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Odun Pazarı Tarihi evleri, Akvaryum, Uzay Müzesi, Porsuk Çayı ve Adalar Bölgesi,  Sazova Bilim Sanat ve  Kültür Parkı, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Eti Arkeoloji Müzesi gibi bir çok tarihi ve turistik alanları gezdik. Eskişehir’i çok beğendik, arkadaşlarımızla hem Eskişehir’i gezdik, hem de arkadaşlarımızla ve bize sürpriz yaparak, ziyaretimize gelen Edebiyat öğretmenimiz  Mustafa Sülüğn’le özlem giderdik, anılarımızı tazeledik. Önümüzdeki yıl Antalya’da  buluşma kararı aldık."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.