Şampiyon Alaşehir Belediyespor

SPOR 26.04.2016 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Şampiyon Alaşehir Belediyespor

Alaşehir Belediyespor futbol takımı Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Sarı siyahlılar, hafta sonu kendi sahasında oynadıkları karşılaşmada Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'u İlyazi'nin 75. dakikada attığı penaltı golü ile 1-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi garantiledi.
 Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mutlu sona ulaşan takım, Alaşehir Belediyespor oldu. Haftaya 10 puanla lider giren Sarı-Siyahlılar, son sıradaki Sarıgöl Gençlerbirliği’ni  yaklaşık 2 bin taraftarı önünde 1-0 mağlup ederek bitime 1 hafta kala Bölgesel Amatör Lig sevinci yaşadı. HAKTAN VE EMRAH FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ İlk yarıda Haktan ile net bir pozisyondan yararlanamayan ev sahibi ekip, 40. dakikada Emrah ile bir de penaltı atışından yararlanamayınca karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. İkinci yarıya daha ofansif bir oyunla başlayan Alaşehir Belediyespor, 75. dakikada İliyaz’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Golün sevincini konuk ekibin yedek kulübesine yakın bölgede paylaşan Alaşehir Belediyesporlu futbolcular, Sarıgöl Gençlerbirliği yedek kulübesindeki oyuncuların saldırısına uğradı. Oyun yaklaşık 6 dakika durdu. Çıkan arbede sonrası her iki takımdan birer oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İki takım da maçı 9’ar kişi tamamladı. ÖZDEMİR;  "O SENE BU SENE” SLOGANI GERÇEKLEŞTİ Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da izlediği karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşanırken, Sarı-Siyahlılar, “O sene bu sene” sloganı ile çıktıkları bu yolda şampiyonluğu ulaştı. Başkan Derman Özdemir, “Yıllardır BAL Ligi’nin eşiğinden dönüyorduk. Ancak bu sezon şeytanın bacağını kırdık. Emeklerimizin karşılığını alarak 24 yıl aradan sonra Bölgesel Lig’e yükseldik. Hak ettiğimiz bir şampiyonluktu. Bu tarihi başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Alaşehir Belediyespor futbol takımı Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Sarı siyahlılar, hafta sonu kendi sahasında oynadıkları karşılaşmada Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'u İlyazi'nin 75. dakikada attığı penaltı golü ile 1-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi garantiledi.

 Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mutlu sona ulaşan takım, Alaşehir Belediyespor oldu. Haftaya 10 puanla lider giren Sarı-Siyahlılar, son sıradaki Sarıgöl Gençlerbirliği’ni  yaklaşık 2 bin taraftarı önünde 1-0 mağlup ederek bitime 1 hafta kala Bölgesel Amatör Lig sevinci yaşadı.

HAKTAN VE EMRAH FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ

İlk yarıda Haktan ile net bir pozisyondan yararlanamayan ev sahibi ekip, 40. dakikada Emrah ile bir de penaltı atışından yararlanamayınca karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. İkinci yarıya daha ofansif bir oyunla başlayan Alaşehir Belediyespor, 75. dakikada İliyaz’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Golün sevincini konuk ekibin yedek kulübesine yakın bölgede paylaşan Alaşehir Belediyesporlu futbolcular, Sarıgöl Gençlerbirliği yedek kulübesindeki oyuncuların saldırısına uğradı. Oyun yaklaşık 6 dakika durdu. Çıkan arbede sonrası her iki takımdan birer oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İki takım da maçı 9’ar kişi tamamladı.

ÖZDEMİR;  "O SENE BU SENE” SLOGANI GERÇEKLEŞTİ

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da izlediği karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşanırken, Sarı-Siyahlılar, “O sene bu sene” sloganı ile çıktıkları bu yolda şampiyonluğu ulaştı. Başkan Derman Özdemir, “Yıllardır BAL Ligi’nin eşiğinden dönüyorduk. Ancak bu sezon şeytanın bacağını kırdık. Emeklerimizin karşılığını alarak 24 yıl aradan sonra Bölgesel Lig’e yükseldik. Hak ettiğimiz bir şampiyonluktu. Bu tarihi başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.