Şampiyonlara Belediyesinden destek

YAŞAM 06.03.2017 - 10:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Şampiyonlara Belediyesinden destek

Yıldız Erkekler Futbol müsabakalarında Alaşehir birincisi olarak Manisa'da yapılacak maçlara katılma hakkı elde eden Fatih Ortaokulu Futbol takımına, Alaşehir Belediyesi tarafından minibüs tahsis edildi.
Alaşehir ve Sarıgöl Ortaokulları arasında düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol müsabakalarında birinci olan Alaşehir Fatih Ortaokulu'na, Alaşehir Belediyesi tarafından Manisa'da yapılacak İl Şampiyonası için ücretsiz minibüs tahsis edildi. Belediyenin jesti okul yönetimi ve takım oyuncuları tarafından sevinçle karşılandı.   MÜDÜR YILMAZ'DAN KARAÇOBAN'A TEŞEKKÜR   Fatih Ortaokulu Müdürü Mustafa Yılmaz, Alaşehir Belediyesi'nin okul futbol takımın ilde oynanacak maçlar için kendilerine ücretsiz araç tahsis etmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a bu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz, hedeflerinin aynı başarıyı Manisa'da da tekrarlayarak Alaşehir'in göğsünü kabartmak olduğunu söyledi.
Yıldız Erkekler Futbol müsabakalarında Alaşehir birincisi olarak Manisa'da yapılacak maçlara katılma hakkı elde eden Fatih Ortaokulu Futbol takımına, Alaşehir Belediyesi tarafından minibüs tahsis edildi.

Alaşehir ve Sarıgöl Ortaokulları arasında düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol müsabakalarında birinci olan Alaşehir Fatih Ortaokulu'na, Alaşehir Belediyesi tarafından Manisa'da yapılacak İl Şampiyonası için ücretsiz minibüs tahsis edildi. Belediyenin jesti okul yönetimi ve takım oyuncuları tarafından sevinçle karşılandı.

 

MÜDÜR YILMAZ'DAN KARAÇOBAN'A TEŞEKKÜR

 

Fatih Ortaokulu Müdürü Mustafa Yılmaz, Alaşehir Belediyesi'nin okul futbol takımın ilde oynanacak maçlar için kendilerine ücretsiz araç tahsis etmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a bu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz, hedeflerinin aynı başarıyı Manisa'da da tekrarlayarak Alaşehir'in göğsünü kabartmak olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.