Sarı Melekler'e Horozluk sökmedi: 3-1

SPOR 12.11.2015 - 09:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Sarı Melekler'e Horozluk sökmedi: 3-1

Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Denizli Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı.
Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Denizli Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı. Müsabaka boyunca istekli ve dirençli bir oyun sergileyen filenin sultanları, hakem hatalarına ve olumsuz tezahüratlara rağmen karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmayı başardı. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın da izlediği karşılaşmanın öncesinde ısınma hareketleri esnasında sakatlanan Büşra, mücadelede yer almadı. Maçtan sonra büyük bir sevinç yaşayan voleybolcular, 4 maçta 4 galibiyet elde etmenin sevincini doyasıya yaşadılar.
Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Denizli Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı.

Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Denizli Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı. Müsabaka boyunca istekli ve dirençli bir oyun sergileyen filenin sultanları, hakem hatalarına ve olumsuz tezahüratlara rağmen karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın da izlediği karşılaşmanın öncesinde ısınma hareketleri esnasında sakatlanan Büşra, mücadelede yer almadı. Maçtan sonra büyük bir sevinç yaşayan voleybolcular, 4 maçta 4 galibiyet elde etmenin sevincini doyasıya yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.