SBK Vakfı'nın İyilik Projelerine Destekleri Sürüyor

YAŞAM 11.09.2018 - 10:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

SBK Vakfı'nın İyilik Projelerine Destekleri Sürüyor

SBK Vakfı, tarafından desteklenen 'Hayalimdeki Okul Ege Projesi' başlıklı, sosyal sorumluluk çalışmalarını konu alan belgeselin galası SBK Vakfı binasında gerçekleştirildi.
Gecede konuşan vakfın başkanı Korkmaz, sosyal sorumluluk projelerine herkesin imkanlar dahilinde destek vermesi gerektiğinin altını çizdi. Gala gecesine Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da katıldı. Sezgin Baran Korkmaz Vakfı (SBKV) tarafından desteklenen 'Hayalimdeki Okul Ege Projesi' başlıklı, sosyal sorumluluk çalışmalarını konu alan belgeselin galası SBK Vakfı binasında yapıldı. Vakıf, Alaşehir'de de 4 okulda çalışma gerçekleştirmişti. Galaya, Belediye Başkanı Ali Uçak da iştirak etti. Galada konuşan SBK Vakfı Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, sosyal sorumluluk projelerine herkesin imkanlar dahilinde destek vermesi gerektiğine vurgu yaptı. "SOSYAL SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ" Korkmaz, sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla her zaman bu tarz projeleri desteklemeye azami derecede gayret sarf ediyoruz. Özellikle küçük çocuklar düzenlenen aktivitelerle hem eğleniyor hem de öğreniyor. Bu etkinliklerin çok doğru ve faydalı buluyorum. Çünkü, çağdaş ve gelişmiş bir toplum için en büyük gereksinimin eğitim olduğunu her zaman her platformda dile getiriyoruz. Önümüzdeki haftada Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Platformu ile birlikte organize ettiğimiz, Bir Köy Var Uzakta Kampanyası kapsamında Van ili ve ilçelerindeki köylerinde çocuklar ile bir araya geleceğiz."dedi. "ALAŞEHİLİER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM" Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ise "Bu denli güzel bir projeye destek verdiği için öncelikle değerli ağabeyim Sezgin Baran Korkmaz'ı yürekten tebrik ediyorum. Ülkemizde o kadar çok büyük zenginler var ki, lakin bir hayırlı iş kapısına gidildiğinde maalesef yok diyorlar. Yalnız Sezgin Baran Korkmaz ağabeyim her zaman verenden yana oldu. Rabbim onun ayağına taş değdirmesin."diye konuştu. BELGESELİN ÇALIŞMALARI 1 AYDA TAMAMLANDI Filmin Yapımcısı ve Yönetmeni Emrah Doğru ise yaptığı açıklamada, "Hayalimdeki Okul Ege"belgeselinin çalışmalarının 1 ayda tamamlandığını dile getirdi. Bugüne kadar Sosyal Sorumluluk alanında birçok belgesel yapıldığını aktaran Doğru, "Biz bu belgeselimizde daha çok sosyal sorumluluk projelerinin önemi üzerinde durmaya çalıştık. SBK Vakfı Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın ciddi destekleri ile çekimlerinin gerçekleştirdiğimiz belgeselimiz umarım birçok sosyal sorumluluk projelerine rol model olur."dedi.
SBK Vakfı, tarafından desteklenen 'Hayalimdeki Okul Ege Projesi' başlıklı, sosyal sorumluluk çalışmalarını konu alan belgeselin galası SBK Vakfı binasında gerçekleştirildi.

Gecede konuşan vakfın başkanı Korkmaz, sosyal sorumluluk projelerine herkesin imkanlar dahilinde destek vermesi gerektiğinin altını çizdi. Gala gecesine Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da katıldı.

Sezgin Baran Korkmaz Vakfı (SBKV) tarafından desteklenen 'Hayalimdeki Okul Ege Projesi' başlıklı, sosyal sorumluluk çalışmalarını konu alan belgeselin galası SBK Vakfı binasında yapıldı. Vakıf, Alaşehir'de de 4 okulda çalışma gerçekleştirmişti. Galaya, Belediye Başkanı Ali Uçak da iştirak etti. Galada konuşan SBK Vakfı Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, sosyal sorumluluk projelerine herkesin imkanlar dahilinde destek vermesi gerektiğine vurgu yaptı.

"SOSYAL SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ"

Korkmaz, sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla her zaman bu tarz projeleri desteklemeye azami derecede gayret sarf ediyoruz. Özellikle küçük çocuklar düzenlenen aktivitelerle hem eğleniyor hem de öğreniyor. Bu etkinliklerin çok doğru ve faydalı buluyorum. Çünkü, çağdaş ve gelişmiş bir toplum için en büyük gereksinimin eğitim olduğunu her zaman her platformda dile getiriyoruz. Önümüzdeki haftada Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Platformu ile birlikte organize ettiğimiz, Bir Köy Var Uzakta Kampanyası kapsamında Van ili ve ilçelerindeki köylerinde çocuklar ile bir araya geleceğiz."dedi.

"ALAŞEHİLİER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ise "Bu denli güzel bir projeye destek verdiği için öncelikle değerli ağabeyim Sezgin Baran Korkmaz'ı yürekten tebrik ediyorum. Ülkemizde o kadar çok büyük zenginler var ki, lakin bir hayırlı iş kapısına gidildiğinde maalesef yok diyorlar. Yalnız Sezgin Baran Korkmaz ağabeyim her zaman verenden yana oldu. Rabbim onun ayağına taş değdirmesin."diye konuştu.

BELGESELİN ÇALIŞMALARI 1 AYDA TAMAMLANDI

Filmin Yapımcısı ve Yönetmeni Emrah Doğru ise yaptığı açıklamada, "Hayalimdeki Okul Ege"belgeselinin çalışmalarının 1 ayda tamamlandığını dile getirdi.

Bugüne kadar Sosyal Sorumluluk alanında birçok belgesel yapıldığını aktaran Doğru, "Biz bu belgeselimizde daha çok sosyal sorumluluk projelerinin önemi üzerinde durmaya çalıştık. SBK Vakfı Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın ciddi destekleri ile çekimlerinin gerçekleştirdiğimiz belgeselimiz umarım birçok sosyal sorumluluk projelerine rol model olur."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.