ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ GÖNÜLLENDİ

YAŞAM 08.06.2018 - 09:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ GÖNÜLLENDİ

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Eşi Duygu Uçgun hanımefendi, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Şehit ve Gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Uçgun, şehit ve gazi aileleriyle bire bir ilgilendi.
Sarıkız Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Selim Kasacı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuza, İlçe Müftüsü Necati Kara, Alaşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Saraç ve çok sayıda davetli katıldı. Kaymakam Uçgun ve Eşi, misafirleriyle yakından ilgilendi. UÇGUN: BAŞ TACISINIZ İftar vakti gelmesi ve akşam ezanın okunmasıyla birlikte Müftü Necati Kara'nın yaptığı dua ile başlayan iftar programı sonrası Kaymakam Uçgun yaptığı konuşmada, tarih sahnesinde, dünden bugüne, aziz şehitlerimizden ve kahraman gazilerimizden aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve beraberlik içerisinde varlığımızı sürdürdüğümüzü ifade ederek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ise huzurlu ve mutlu bir ömür diledi. Bu mübarek ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Uçgun bu ülke için canını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün burada huzurlu bir şekilde bulunduklarını, onlara şükran borçlu olduklarını dile getirdi. İftar programının ardından şehit ve gazi aileleri ikametgahlarına yolcu edildi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Eşi Duygu Uçgun hanımefendi, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Şehit ve Gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Uçgun, şehit ve gazi aileleriyle bire bir ilgilendi.

Sarıkız Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Selim Kasacı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuza, İlçe Müftüsü Necati Kara, Alaşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Saraç ve çok sayıda davetli katıldı. Kaymakam Uçgun ve Eşi, misafirleriyle yakından ilgilendi.

UÇGUN: BAŞ TACISINIZ

İftar vakti gelmesi ve akşam ezanın okunmasıyla birlikte Müftü Necati Kara'nın yaptığı dua ile başlayan iftar programı sonrası Kaymakam Uçgun yaptığı konuşmada, tarih sahnesinde, dünden bugüne, aziz şehitlerimizden ve kahraman gazilerimizden aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve beraberlik içerisinde varlığımızı sürdürdüğümüzü ifade ederek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ise huzurlu ve mutlu bir ömür diledi.

Bu mübarek ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Uçgun bu ülke için canını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün burada huzurlu bir şekilde bulunduklarını, onlara şükran borçlu olduklarını dile getirdi. İftar programının ardından şehit ve gazi aileleri ikametgahlarına yolcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.