"Siz de Bizimsiniz Projesi" okullara hayat verdi

EĞİTİM 30.05.2019 - 11:07, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

"Siz de Bizimsiniz Projesi" okullara hayat verdi

Alaşehir Sümer Oral Mesleki Eğitim Merkezi, ilçe merkezi ve diğer mahallelerdeki okullara yardım elini uzattı. Okulların küçük bakım ve tamirat işlerini üstlenen mesleki öğrenciler, bir çok okulun sıkıntısını giderdi. Çalışmalar, 'Siz de bizimsiniz Projesi' kapsamında hayata geçirildi.
"Her okulun bir projesi olsun" faaliyetleri  kapsamında Alaşehir Sümer Oral Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen "Siz de Bizimsiniz Projesi" çerçevesinde bir çok okula hayat verildi. Proje kapsamında okulların küçük bakım ve tamirat çalışmaları yapıldı. Hız kesmeden devam eden çalışmalarda son olarak; Alaşehir Fatih Ortaokul'unun pencerelerinin sabitlenmesi ve Alaşehir Yeşilyurt Ortaokul'unun elektrik lambalarının tamir ve bakımlarıyla devam etti. Söz konusu projenin yıl içerisinde süreceği belirtildi. Özsarı, "OKULLARIMIZ İÇİN SEFERBER OLDUK" Okul Müdürü Davut Özsarı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Okulların ihtiyaçları kapsamında mesleki; metal teknolojisi, elektrik ve elektronik teknolojisi, mobilya ve iç mekan tasarımı, inşaat teknolojileri ve benzeri gibi alan öğretmen ve çırak öğrencilerimizi seferber ettik. Eğitim yuvalarına sağladığımız küçük katkılar bizlere mutluluk veriyor. Projemiz devam edecek. Çalışmaları gerçekleştiren ekiplerimize teşekkür ediyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Abdullah Uçgun'a ve tüm eğitim camiasına da şükranlarımızı sunuyoruz."şeklinde konuştu.
Alaşehir Sümer Oral Mesleki Eğitim Merkezi, ilçe merkezi ve diğer mahallelerdeki okullara yardım elini uzattı. Okulların küçük bakım ve tamirat işlerini üstlenen mesleki öğrenciler, bir çok okulun sıkıntısını giderdi. Çalışmalar, 'Siz de bizimsiniz Projesi' kapsamında hayata geçirildi.

"Her okulun bir projesi olsun" faaliyetleri  kapsamında Alaşehir Sümer Oral Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen "Siz de Bizimsiniz Projesi" çerçevesinde bir çok okula hayat verildi. Proje kapsamında okulların küçük bakım ve tamirat çalışmaları yapıldı. Hız kesmeden devam eden çalışmalarda son olarak; Alaşehir Fatih Ortaokul'unun pencerelerinin sabitlenmesi ve Alaşehir Yeşilyurt Ortaokul'unun elektrik lambalarının tamir ve bakımlarıyla devam etti. Söz konusu projenin yıl içerisinde süreceği belirtildi.

Özsarı, "OKULLARIMIZ İÇİN SEFERBER OLDUK"

Okul Müdürü Davut Özsarı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Okulların ihtiyaçları kapsamında mesleki; metal teknolojisi, elektrik ve elektronik teknolojisi, mobilya ve iç mekan tasarımı, inşaat teknolojileri ve benzeri gibi alan öğretmen ve çırak öğrencilerimizi seferber ettik. Eğitim yuvalarına sağladığımız küçük katkılar bizlere mutluluk veriyor. Projemiz devam edecek. Çalışmaları gerçekleştiren ekiplerimize teşekkür ediyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Abdullah Uçgun'a ve tüm eğitim camiasına da şükranlarımızı sunuyoruz."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.