Şoför Amcalara güvenli trafik eğitimi verildi

EĞİTİM 27.11.2015 - 09:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Şoför Amcalara güvenli trafik eğitimi verildi

Alaşehir'de ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin taşımasını yapan araç sürücüleri, 'İyi Dersler Şoför Amca Eğitimi' adı verilen ve güvenli taşımacılığın anlatıldığı seminere katıldı.
Alaşehir'de ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin taşımasını yapan araç sürücülerine eğitim semineri verildi. 20 ve 23 Kasım 2015 tarihlerinde Alaşehir Ortaokulunda verilen ve 'İyi Dersler Şoför Amca Eğitimi' adı verilen seminere Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu ile ilk ve ortaöğretimde öğrenci taşıyan tüm şoförler katıldı. 'İyi Dersler Şoför Amca Eğitimi' seminerinde dersler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Özel ve İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli Başçavuş Tuncer Erdoğan tarafından verildi. KAPUCU'DAN İKİ KURUMA TEŞEKKÜR Eğitim semineri hakkında bir değerlendirmede bulunan Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu, Proje taşımalı eğitimde bulunan sürücülerin bilinçlendirilmesi, şoförlerin taşımada dikkat edeceği hususlar, sürücü öğrenci ilişkileri ve sürücü okul idareleri ilişkilerini kapsamakta. Amacımız taşımalı araçlarda kazaların azalması, öğrencilerin güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak için sürücülerimizi bilgilendirmek" dedi. Kapucu, semineri düzenleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür etti.
Alaşehir'de ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin taşımasını yapan araç sürücüleri, 'İyi Dersler Şoför Amca Eğitimi' adı verilen ve güvenli taşımacılığın anlatıldığı seminere katıldı.

Alaşehir'de ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin taşımasını yapan araç sürücülerine eğitim semineri verildi. 20 ve 23 Kasım 2015 tarihlerinde Alaşehir Ortaokulunda verilen ve 'İyi Dersler Şoför Amca Eğitimi' adı verilen seminere Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu ile ilk ve ortaöğretimde öğrenci taşıyan tüm şoförler katıldı. 'İyi Dersler Şoför Amca Eğitimi' seminerinde dersler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Özel ve İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli Başçavuş Tuncer Erdoğan tarafından verildi.

KAPUCU'DAN İKİ KURUMA TEŞEKKÜR

Eğitim semineri hakkında bir değerlendirmede bulunan Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu, Proje taşımalı eğitimde bulunan sürücülerin bilinçlendirilmesi, şoförlerin taşımada dikkat edeceği hususlar, sürücü öğrenci ilişkileri ve sürücü okul idareleri ilişkilerini kapsamakta. Amacımız taşımalı araçlarda kazaların azalması, öğrencilerin güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak için sürücülerimizi bilgilendirmek" dedi. Kapucu, semineri düzenleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.