Sokak hayvanlarına özel yem ve suluk

YAŞAM 10.05.2017 - 10:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Sokak hayvanlarına özel yem ve suluk

Havaların ısınmasıyla birlikte sokak hayvanlarının suya ihtiyacının artacağını düşünen Alaşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının kullanımı için şehrin belirli noktalarına suluk ve yemlik yerleştirdi.
 Alaşehir Belediyesi sokak hayvanları için suluk ve yemlik yaptırarak şehrin belirli noktalarına yerleştirdi. Şehrin belli noktalarına  yerleştirin suluk ve yemlikler sokak hayvanlarının su ve yiyecek ihtiyaçlarını giderecek. "BELEDİYECİLİK TÜM CANLILARA HİZMETTİR" Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban "Dünyada yalnız değiliz. Hayvanların da çeşitli ihtiyaçları var. Onları yok sayamayız. Sokak hayvanlarının susuz kalmaları halinde, kolayca ulaşabilecekleri noktalara suluklar bıraktık. Bazılarının yanına gıda da bırakıyoruz." dedi.  Belediyeciliği sadece insanlara değil, kentte yaşayan tüm canlılara hizmet olarak anladıklarını kaydeden Başkan Dr. Gökhan Karaçoban , "Şehrimizin belli  noktalarına  bu tasarımlardan bıraktık. Çok güzel ve hayırlı bir proje. Hayvanların hayatiyetini devam ettirmesi gerekiyor. Bu arada şehrimizde sokak köpeklerine dönük çalışmalarımız da sürüyor" diye konuştu. 
Havaların ısınmasıyla birlikte sokak hayvanlarının suya ihtiyacının artacağını düşünen Alaşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının kullanımı için şehrin belirli noktalarına suluk ve yemlik yerleştirdi.

 Alaşehir Belediyesi sokak hayvanları için suluk ve yemlik yaptırarak şehrin belirli noktalarına yerleştirdi. Şehrin belli noktalarına  yerleştirin suluk ve yemlikler sokak hayvanlarının su ve yiyecek ihtiyaçlarını giderecek.

"BELEDİYECİLİK TÜM CANLILARA HİZMETTİR"

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban "Dünyada yalnız değiliz. Hayvanların da çeşitli ihtiyaçları var. Onları yok sayamayız. Sokak hayvanlarının susuz kalmaları halinde, kolayca ulaşabilecekleri noktalara suluklar bıraktık. Bazılarının yanına gıda da bırakıyoruz." dedi. 
Belediyeciliği sadece insanlara değil, kentte yaşayan tüm canlılara hizmet olarak anladıklarını kaydeden Başkan Dr. Gökhan Karaçoban , "Şehrimizin belli  noktalarına  bu tasarımlardan bıraktık. Çok güzel ve hayırlı bir proje. Hayvanların hayatiyetini devam ettirmesi gerekiyor. Bu arada şehrimizde sokak köpeklerine dönük çalışmalarımız da sürüyor" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.