Taraftar tesis istiyor

SPOR 14.02.2017 - 09:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Taraftar tesis istiyor

İlçeye acilen bir çim saha ve spor tesisleri kazandırılmasını isteyen Alaşehir Belediyespor taraftarları, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker'i ziyaret ederek taleplerini kendisine iletti. Peker, bu konuda yerel yönetimin tekliflerine açık olduklarını, ortak bir mutabakat sonrası harekete geçmekten yana olduklarını söyledi.
Alaşehir'e öncelikle ikinci bir futbol sahası daha sonra da spor tesisleri yapılmasını isteyen Alaşehir Belediyespor taraftarları, bu amaçla AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker'i ziyaret ederek taleplerini iletti. Cumartesi akşamı bir gurup Alaşehirli futbolsever, AK Parti İlçe lokalinde Başkan Rıza Peker'i ziyaret ederek talep ve beklentilerini kendisine iletti.   KÖMBECİ TALEPLERİ İLETTİ   Görüşmede taraftarlar adına bir konuşma yapan AS AS Gençlik Sayfası yöneticisi İbrahim Kömbeci, ziyaret amaçlarının hem taraftarlarla AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker'i tanıştırmak hem de Alaşehir'e acilen ikinci bir futbol sahası ve daha sonra da spor kompleksi yapılması için taleplerini dile getirmek olduğunu söyledi. Kömbeci, "Takımımız şu günlerde Bölgesel Amatör Lig 9. Gurupta ligde kalma mücadelesi veriyor. Şu an ilçemizde maçlarımızı oynadığımız stadın sahası dışında başka çim sahamız yok. İlçedeki tüm amatör takımlarımız ve okul takımlarımız bu sahayı kullanıyor. Ve bu saha bu yükü kaldıramadığı için deforme olmuş durumda. Bize acilen ikinci bir çim saha gerekiyor. Daha sonra ise ilçemizi yeni bir stat ile spor kompleksi gerekiyor. Bu konuda sizlerden girişimde bulunmanızı istiyoruz" dedi.   YEREL YÖNETİMİN TEKLİFLERİNE AÇIĞIZ   Kömbeci'nin konuşmasının ardından söz alan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, sporun ve futbolun gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoyduğuna inandığını bu nedenle de spora büyük verdiklerini söyledi. Spora yapılacak yatırımlar konusunda asla siyasi bir tavırlarının olmayacağını belirterek futbolseverlerin beklentilerini karşılamaya hazır olduklarını söyledi. Alaşehir'e altı halı saha ve bir kapalı spor salonu kazandıracaklarını, yakında ihaleye çıkılacağını ifade eden Peker, Alaşehir'e yeni bir stad ve tesis kazandırılması konusunda yerel yönetimin kendilerine bir teklifinin olması durumunda bu teklife cevap vereceklerini dile getiren Peker, "Alaşehir Belediyesinin bu konuda yapacağı tekliflere açığız. Özellikle de yer tahsis ederlerse bu konuda gereken girişimlere başlarız. Mevcut stat ve kapalı spor salonu İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Alaşehir Belediyesine kiralanmış durumda. Üç yıllık sözleşmelerle kiraya veriliyor. Belediyenin başka bir yer temin etmesi durumunda biz girişimde bulunuruz. Bu konuda tek başımıza karar almak taraftarı da değiliz. Alaşehir Belediyespor, tüm Alaşehirlilerin takımı olduğu için bu konuda yeni stat ve tesislerin nereye, nasıl yapılacağı konusunda bir mutabakat ararız" şeklinde konuştu.   PEKER'E ATKI HEDİYE ETTİLER   Samimi geçen toplantı sonrasında AS AS Gençlik Gurubu Temsilcisi İbrahim Kömbeci, misafirperverliğinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker'e teşekkür ederek ziyaretin anısına Alaşehir Belediyespor atkısı hediye etti. Taraftarlar Peker'le toplu fotoğraf çekimi sonrası lokalden ayrıldı.
İlçeye acilen bir çim saha ve spor tesisleri kazandırılmasını isteyen Alaşehir Belediyespor taraftarları, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker'i ziyaret ederek taleplerini kendisine iletti. Peker, bu konuda yerel yönetimin tekliflerine açık olduklarını, ortak bir mutabakat sonrası harekete geçmekten yana olduklarını söyledi.

Alaşehir'e öncelikle ikinci bir futbol sahası daha sonra da spor tesisleri yapılmasını isteyen Alaşehir Belediyespor taraftarları, bu amaçla AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker'i ziyaret ederek taleplerini iletti. Cumartesi akşamı bir gurup Alaşehirli futbolsever, AK Parti İlçe lokalinde Başkan Rıza Peker'i ziyaret ederek talep ve beklentilerini kendisine iletti.

 

KÖMBECİ TALEPLERİ İLETTİ

 

Görüşmede taraftarlar adına bir konuşma yapan AS AS Gençlik Sayfası yöneticisi İbrahim Kömbeci, ziyaret amaçlarının hem taraftarlarla AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker'i tanıştırmak hem de Alaşehir'e acilen ikinci bir futbol sahası ve daha sonra da spor kompleksi yapılması için taleplerini dile getirmek olduğunu söyledi. Kömbeci, "Takımımız şu günlerde Bölgesel Amatör Lig 9. Gurupta ligde kalma mücadelesi veriyor. Şu an ilçemizde maçlarımızı oynadığımız stadın sahası dışında başka çim sahamız yok. İlçedeki tüm amatör takımlarımız ve okul takımlarımız bu sahayı kullanıyor. Ve bu saha bu yükü kaldıramadığı için deforme olmuş durumda. Bize acilen ikinci bir çim saha gerekiyor. Daha sonra ise ilçemizi yeni bir stat ile spor kompleksi gerekiyor. Bu konuda sizlerden girişimde bulunmanızı istiyoruz" dedi.

 

YEREL YÖNETİMİN TEKLİFLERİNE AÇIĞIZ

 

Kömbeci'nin konuşmasının ardından söz alan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, sporun ve futbolun gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoyduğuna inandığını bu nedenle de spora büyük verdiklerini söyledi. Spora yapılacak yatırımlar konusunda asla siyasi bir tavırlarının olmayacağını belirterek futbolseverlerin beklentilerini karşılamaya hazır olduklarını söyledi.

Alaşehir'e altı halı saha ve bir kapalı spor salonu kazandıracaklarını, yakında ihaleye çıkılacağını ifade eden Peker, Alaşehir'e yeni bir stad ve tesis kazandırılması konusunda yerel yönetimin kendilerine bir teklifinin olması durumunda bu teklife cevap vereceklerini dile getiren Peker, "Alaşehir Belediyesinin bu konuda yapacağı tekliflere açığız. Özellikle de yer tahsis ederlerse bu konuda gereken girişimlere başlarız. Mevcut stat ve kapalı spor salonu İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Alaşehir Belediyesine kiralanmış durumda. Üç yıllık sözleşmelerle kiraya veriliyor. Belediyenin başka bir yer temin etmesi durumunda biz girişimde bulunuruz. Bu konuda tek başımıza karar almak taraftarı da değiliz. Alaşehir Belediyespor, tüm Alaşehirlilerin takımı olduğu için bu konuda yeni stat ve tesislerin nereye, nasıl yapılacağı konusunda bir mutabakat ararız" şeklinde konuştu.

 

PEKER'E ATKI HEDİYE ETTİLER

 

Samimi geçen toplantı sonrasında AS AS Gençlik Gurubu Temsilcisi İbrahim Kömbeci, misafirperverliğinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker'e teşekkür ederek ziyaretin anısına Alaşehir Belediyespor atkısı hediye etti. Taraftarlar Peker'le toplu fotoğraf çekimi sonrası lokalden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.