Tatbikatlar gerçeğini aratmadı

EĞİTİM 07.03.2016 - 09:07, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Tatbikatlar gerçeğini aratmadı

Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Kurumları’nda Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası nedeniyle, deprem ve yangın tahliye tatbikatı yapıldı. Tatbikatlar gerçeğini aratmadı.
Tatbikatların ardından bir açıklama yapan Cumhuriyet Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erkan Biber, olası deprem ve yangın anında okulda can ve mal kaybının en aza indirilmesi için yapılan tatbikat öncesi okuldaki mevcut söndürme, kurtarma, koruma ve ilk yardım ekiplerinin kendi bünyelerinde gerekli hazırlıkları yaparak öğrencileri yangın, deprem ve tahliye konusunda bilgilendirdiklerini söyledi.   BİBER: GEREKLİ TEDBİRLER ALINIYOR, EĞİTİMLER VERİLİYOR       Okul Müdürü Erkan Biber, açıklamasının devamında da ”Yapılan deprem ve yangın tahliye tatbikatında hiçbir kargaşaya yer vermeden 630 öğrencimiz  ve 42 personelimiz, okulu çok kısa sürede boşaltmıştır. Daha sonra okul bahçesinde güvenli bir alana toplanan öğrencilerimize itfaiye ekiplerince yangının yangın söndürme tüpü ile nasıl söndürüleceği tatbiki olarak gösterilmiştir. Okul olarak tedbirleri alıyor, gereken eğitimleri veriyoruz. Son olarak öğrencilerimiz tarafından sivil savunma ve deprem  ile ilgili bilgiler verilip şiirler okunmuştur. Tatbikatın düzenlenmesinde emeği geçen itfaiye ekiplerine, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.“dedi.
Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Kurumları’nda Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası nedeniyle, deprem ve yangın tahliye tatbikatı yapıldı. Tatbikatlar gerçeğini aratmadı.

Tatbikatların ardından bir açıklama yapan Cumhuriyet Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erkan Biber, olası deprem ve yangın anında okulda can ve mal kaybının en aza indirilmesi için yapılan tatbikat öncesi okuldaki mevcut söndürme, kurtarma, koruma ve ilk yardım ekiplerinin kendi bünyelerinde gerekli hazırlıkları yaparak öğrencileri yangın, deprem ve tahliye konusunda bilgilendirdiklerini söyledi.

 

BİBER: GEREKLİ TEDBİRLER ALINIYOR, EĞİTİMLER VERİLİYOR    

 

Okul Müdürü Erkan Biber, açıklamasının devamında da ”Yapılan deprem ve yangın tahliye tatbikatında hiçbir kargaşaya yer vermeden 630 öğrencimiz  ve 42 personelimiz, okulu çok kısa sürede boşaltmıştır. Daha sonra okul bahçesinde güvenli bir alana toplanan öğrencilerimize itfaiye ekiplerince yangının yangın söndürme tüpü ile nasıl söndürüleceği tatbiki olarak gösterilmiştir. Okul olarak tedbirleri alıyor, gereken eğitimleri veriyoruz. Son olarak öğrencilerimiz tarafından sivil savunma ve deprem  ile ilgili bilgiler verilip şiirler okunmuştur. Tatbikatın düzenlenmesinde emeği geçen itfaiye ekiplerine, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.“dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.