UÇAK, BASIN ÇALIŞANLARINA YEMEK VERDİ

BELEDİYE 25.07.2018 - 10:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UÇAK, BASIN ÇALIŞANLARINA YEMEK VERDİ

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Alaşehir'de görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcilerine bir akşam yemeği verdi. Sarıkız Restoran'da düzenlenen akşam yemeğine Belediye Meclis Üyeleri Bilgehan Noyan, Cafer Özkakaya ve Ümit Kos ile Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan da katıldı.
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Alaşehir'de görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanlarına Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak tarafından bir yemek verildi. Yemek sonrası Başkan Uçak, gazetecilerle yerel ve ulusal gündeme dair fikir alış verişinde bulundu. UÇAK; "ALAŞEHİR BELEDİYESİNİ ŞEFFAF BİR BİÇİMDE YÖNETECEĞİZ" Yemek sonrası basın çalışanları ile sohbet eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, yerel ve ulusal basın çalışanlarına her zaman doğru ve tarafsız yayıncılık yapmalarını tavsiye etti. Alaşehir Belediyesi olarak basın çalışanlarına her zaman gerekli kolaylığı sağlayacaklarını ifade eden Başkan Uçak, "Alaşehir Belediyesi'ni şaibelerden uzak, şeffaf, sorgulanabilir ve hesap verebilir bir anlayışla yönetmeye kararlıyız. Bu düşünceden hareketle basın çalışanlarımızdan beklentimiz belediye ile ilgili her türlü iddia ve söylemleri bizimle paylaşmaları. Bizim kurum olarak düşünce ve cevaplarımıza yer vermeleridir. Bu konuda basın çalışanlarımızla son derece olumlu bir diyalog içinde olacağımızın sözünü veriyoruz" dedi. GAZETECİLERE HEDİYE VERDİ Yerel ve ulusal basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, davetli basın çalışanlarına çeşitli hediyeler verdi. Uçak daha sonra davetli gazetecilerle selfi çekti.  
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Alaşehir'de görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcilerine bir akşam yemeği verdi. Sarıkız Restoran'da düzenlenen akşam yemeğine Belediye Meclis Üyeleri Bilgehan Noyan, Cafer Özkakaya ve Ümit Kos ile Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan da katıldı.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Alaşehir'de görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanlarına Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak tarafından bir yemek verildi. Yemek sonrası Başkan Uçak, gazetecilerle yerel ve ulusal gündeme dair fikir alış verişinde bulundu.

UÇAK; "ALAŞEHİR BELEDİYESİNİ ŞEFFAF BİR BİÇİMDE YÖNETECEĞİZ"

Yemek sonrası basın çalışanları ile sohbet eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, yerel ve ulusal basın çalışanlarına her zaman doğru ve tarafsız yayıncılık yapmalarını tavsiye etti. Alaşehir Belediyesi olarak basın çalışanlarına her zaman gerekli kolaylığı sağlayacaklarını ifade eden Başkan Uçak, "Alaşehir Belediyesi'ni şaibelerden uzak, şeffaf, sorgulanabilir ve hesap verebilir bir anlayışla yönetmeye kararlıyız. Bu düşünceden hareketle basın çalışanlarımızdan beklentimiz belediye ile ilgili her türlü iddia ve söylemleri bizimle paylaşmaları. Bizim kurum olarak düşünce ve cevaplarımıza yer vermeleridir. Bu konuda basın çalışanlarımızla son derece olumlu bir diyalog içinde olacağımızın sözünü veriyoruz" dedi.

GAZETECİLERE HEDİYE VERDİ

Yerel ve ulusal basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, davetli basın çalışanlarına çeşitli hediyeler verdi. Uçak daha sonra davetli gazetecilerle selfi çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.