Uçgun, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin misafiri oldu

YAŞAM 19.04.2018 - 09:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Uçgun, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin misafiri oldu

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir 112 Acil Çağrı Merkezi'nin misafiri oldu. Kaymakam Uçgun, 112 Acil Merkezi'nde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Öz'den çalışmalar hakkında bilgi de aldı.
Çağrı Merkezi Hizmetlerinin durumunu yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için Alaşehir 112 Çağrı Merkezini ziyaret eden Kaymakam Abdullah Uçgun, burada İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Öz'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. UÇGUN: ULVİ BİR GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ Sağlık çalışanları ile bir süre sohbet eden Kaymakam Uçgun, "Acil Çağrı Merkezi Hizmetlerinde görev yapan personelin her an gelecek bir çağrı üzerine zaman kaybetmeden müdahale etme sorumluluğu var. İnsanların en çaresiz zamanlarında yanlarında olma yaralarını sarma, acılarına ortak olma, gözyaşlarını silmenin insana bıraktığı duygu kelimelerle ifade edilemez. 7 gün 24 saat hizmet verme gibi meşakkatli bir vazife yürüten tüm 112 Acil Çağrı Merkezi personeline sergiledikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür ederim." dedi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir 112 Acil Çağrı Merkezi'nin misafiri oldu. Kaymakam Uçgun, 112 Acil Merkezi'nde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Öz'den çalışmalar hakkında bilgi de aldı.

Çağrı Merkezi Hizmetlerinin durumunu yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için Alaşehir 112 Çağrı Merkezini ziyaret eden Kaymakam Abdullah Uçgun, burada İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Öz'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

UÇGUN: ULVİ BİR GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ

Sağlık çalışanları ile bir süre sohbet eden Kaymakam Uçgun, "Acil Çağrı Merkezi Hizmetlerinde görev yapan personelin her an gelecek bir çağrı üzerine zaman kaybetmeden müdahale etme sorumluluğu var. İnsanların en çaresiz zamanlarında yanlarında olma yaralarını sarma, acılarına ortak olma, gözyaşlarını silmenin insana bıraktığı duygu kelimelerle ifade edilemez. 7 gün 24 saat hizmet verme gibi meşakkatli bir vazife yürüten tüm 112 Acil Çağrı Merkezi personeline sergiledikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.