Uçgun ailesinden, 'Gönüllere Sıcak Bir Dokunuş'

YAŞAM 27.12.2018 - 09:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Uçgun ailesinden, 'Gönüllere Sıcak Bir Dokunuş'

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Eşi Duygu Uçgun Hanımefendi "Gönüllere Sıcak Bir Dokunuş" Projesi Kapsamında Narlıdere Ziya Gökalp İlkokulu öğrencileri ile buluştu
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve eşi Duygu Uçgun hanımefendi, PekÂLÂ Projeler kapsamında Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği tarafından uygulanan "Gönüllere Sıcak Bir Dokunuş" adlı proje nedeniyle Narlıdere Ziya Gökalp İlkokulu öğrencileriyle buluştu. ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ Proje kapsamında sponsorlar, okul aile birliği, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından temin edilen giyim-kuşam, spor, kırtasiye, kitap ve eğitim materyalleri Narlıdere Ziya Gökalp İlkokulu öğrencilerine hediye edilirken okul yönetimi ve öğrenci ailelerince hazırlanan kermeste misafirler tarafından ikramlar yenildi. Hediyelerin dağıtılması ve kermes etkinliğinin ardından bir süredir İlçemizde uygulanmaya başlayan ve Alaşehirliler tarafından büyük ilgi gören PekÂLÂ Okuyoruz projesi kapsamında okul bahçesinde öğrenciler ve öğretmenler tarafından bir süre kitap okundu. UÇGUN: PROJE GÖNÜLLERE DOKUNDU "Gönüllere Sıcak Bir Dokunuş" Projesi hakkında bir değerlendirme yapan Kaymakam Uçgun, "Projenin ana gayesi ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmak ve fırsat eşitsizliğini bir miktar da olsa gidermek. Duyarlılık gösterip projeyi sahiplenen ve katkıda bulunan sponsorlara, öğrencilere, okul aile birliğine, öğretmenlere ve okul yönetimine teşekkür ediyor emeği geçenleri kutluyorum."dedi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Eşi Duygu Uçgun Hanımefendi "Gönüllere Sıcak Bir Dokunuş" Projesi Kapsamında Narlıdere Ziya Gökalp İlkokulu öğrencileri ile buluştu

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve eşi Duygu Uçgun hanımefendi, PekÂLÂ Projeler kapsamında Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği tarafından uygulanan "Gönüllere Sıcak Bir Dokunuş" adlı proje nedeniyle Narlıdere Ziya Gökalp İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Proje kapsamında sponsorlar, okul aile birliği, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından temin edilen giyim-kuşam, spor, kırtasiye, kitap ve eğitim materyalleri Narlıdere Ziya Gökalp İlkokulu öğrencilerine hediye edilirken okul yönetimi ve öğrenci ailelerince hazırlanan kermeste misafirler tarafından ikramlar yenildi.

Hediyelerin dağıtılması ve kermes etkinliğinin ardından bir süredir İlçemizde uygulanmaya başlayan ve Alaşehirliler tarafından büyük ilgi gören PekÂLÂ Okuyoruz projesi kapsamında okul bahçesinde öğrenciler ve öğretmenler tarafından bir süre kitap okundu.

UÇGUN: PROJE GÖNÜLLERE DOKUNDU

"Gönüllere Sıcak Bir Dokunuş" Projesi hakkında bir değerlendirme yapan Kaymakam Uçgun, "Projenin ana gayesi ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmak ve fırsat eşitsizliğini bir miktar da olsa gidermek. Duyarlılık gösterip projeyi sahiplenen ve katkıda bulunan sponsorlara, öğrencilere, okul aile birliğine, öğretmenlere ve okul yönetimine teşekkür ediyor emeği geçenleri kutluyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.