Ülkü Ocakları Başkanlarından "EVET" Açıklaması

SİYASET 12.04.2017 - 09:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ülkü Ocakları Başkanlarından "EVET" Açıklaması

Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan ve Ocak Eski Başkanları Mustafa Kulaoğlu, Kenan Öztürk, Mustafa Şahin ve Mustafa Korkusuz, 16 Nisan halkoylamasında tercihlerinin 'Evet' olduğunu kamuoyuna duyurdular.
Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan, Alaşehir Ülkü Ocakları Eski Başkanları Mustafa Kulaoğlu, Kenan Öztürk, Mustafa Şahin ve Mustafa Korkusuz gerçekleştirdikleri basın açıklamasıyla 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında tercihlerinin Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları Genel Merkezinin doğrultusunda EVET olacağını açıkladılar.   "TAVRIMIZ VE KARARIMIZ NET, TERCİHİMİZ EVET OLACAKTIR"   Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan; "15 Temmuz sürecinde ülkemizin içerden ve dışarıdan kuşatıldığı ortaya çıkmıştır. Tekfur artıkları, Bizans yanaşmaları, haçlı devşirmeleri 15 Temmuz’da şanslarını bir kez daha denediler. Çok şükür fiyatı bir dolar olan namussuzlar baltayı sadece taşa değil, kendi kafalarına da vurdular. O günden bu yana ilkeli, dürüst, önce ülkem ve milletim sonra partim anlayışıyla bugüne kadar siyasetin çizgisini deruhte eden Sayın Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli Beyefendi,Türk Milletine kurulan bu tuzaklara başkaldırmak ve ülkemizin bekası için Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini gündeme taşımıştır. 18 Maddelik Anayasa değişikliği ile önümüzdeki Pazar günü Türk Milletinin tercihine sunulacak olan bu değişiklikler için gerçekleştirilen referandumda bizlerin Ülkü Ocakları olarak tavrımız ve kararımız net, tercihimiz evet den yana olacaktır"
Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan ve Ocak Eski Başkanları Mustafa Kulaoğlu, Kenan Öztürk, Mustafa Şahin ve Mustafa Korkusuz, 16 Nisan halkoylamasında tercihlerinin 'Evet' olduğunu kamuoyuna duyurdular.

Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan, Alaşehir Ülkü Ocakları Eski Başkanları Mustafa Kulaoğlu, Kenan Öztürk, Mustafa Şahin ve Mustafa Korkusuz gerçekleştirdikleri basın açıklamasıyla 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında tercihlerinin Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları Genel Merkezinin doğrultusunda EVET olacağını açıkladılar.

 

"TAVRIMIZ VE KARARIMIZ NET, TERCİHİMİZ EVET OLACAKTIR"

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan; "15 Temmuz sürecinde ülkemizin içerden ve dışarıdan kuşatıldığı ortaya çıkmıştır. Tekfur artıkları, Bizans yanaşmaları, haçlı devşirmeleri 15 Temmuz’da şanslarını bir kez daha denediler. Çok şükür fiyatı bir dolar olan namussuzlar baltayı sadece taşa değil, kendi kafalarına da vurdular. O günden bu yana ilkeli, dürüst, önce ülkem ve milletim sonra partim anlayışıyla bugüne kadar siyasetin çizgisini deruhte eden Sayın Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli Beyefendi,Türk Milletine kurulan bu tuzaklara başkaldırmak ve ülkemizin bekası için Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini gündeme taşımıştır. 18 Maddelik Anayasa değişikliği ile önümüzdeki Pazar günü Türk Milletinin tercihine sunulacak olan bu değişiklikler için gerçekleştirilen referandumda bizlerin Ülkü Ocakları olarak tavrımız ve kararımız net, tercihimiz evet den yana olacaktır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.