ÜSTEK KOLEJİ BAŞARIYA DOYMUYOR, İLK 3 DERECE DE ÜSTEK’TEN!

EĞİTİM 27.07.2020 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÜSTEK KOLEJİ BAŞARIYA DOYMUYOR, İLK 3 DERECE DE ÜSTEK’TEN!

Alaşehir’in özel okullarından olan Üstek Koleji, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında yakaladığı başarı ile dikkat çekti. Alaşehir’in birincisi, ikincisi ve üçüncüsü Üstek Koleji’nde çıktı. ALAŞEHİR İLÇE BİRİNCİSİ MUAZZEZ KAYHAN, ALAŞEHİR İLÇE İKİNCİSİ YAŞAR SOLAK ve ALAŞEHİR İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ ALİ YAHYA KARAPAÇA oldu.
Alaşehir Üstek Koleji, tarihi bir başarıya imza attı. LGS sınavında ilk 3 derecenin sahibi Üstekli öğrenciler oldu. Alaşehir’de 30 okulda, 1977 öğrencinin ter döktüğü sınavda ALAŞEHİR İLÇE BİRİNCİSİ MUAZZEZ KAYHAN, ALAŞEHİR İLÇE İKİNCİSİ YAŞAR SOLAK ve ALAŞEHİR İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ ALİ YAHYA KARAPAÇA oldu. Başarılı öğrencileri Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş makamında kabul ederek tebrik etti ve ödüller verdi. KAYMAKAM UCGUN PLAKET İLE ÖDÜLLENDİRDİ Alaşehir’de ilk 3 derecenin sahibi olan başarılı öğrencileri ve okul yönetimini Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, makamında kabul etti. Uçgun, başarılı öğrencilere birer plaket takdim etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Uçgun, “Öğrencilerimizi ve ailelerini bu başarıdan dolayı tebrik ederim. Üstek Koleji Yönetim ve öğretmenlerini de başarılarından dolayı kutluyorum. Gelecekteki eğitim hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyorum. Çok çalışmaya devam edin. Ülkemizin geleceğini sizler şekillendirecek ve hedeflerine sizler ulaştıracaksınız."dedi. ÖKÜZCÜOĞLU’NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE NUTUK Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da, başarılı Üstekli öğrencileri makamında ağırladı. Öküzcüoğlu, ilçede ilk 3 derecenin sahibi öğrencilere Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye etti. Başarılı öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Başkan Öküzcüoğlu, okul yönetim, idare ve öğretmenlerini de kutladı. GÜNEŞ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ Başarılı öğrencilerin son durağı Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Okul Yönetimi ve başarılı öğrencileri makamında kabul eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, öğrencilerle sohbet eti. Başarılı öğrencilerin lise tercihleri hakkında bilgi aldı. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilere hediyelerini takdim etti. BİBER: BAŞARI ADRESİ ÜSTEK KOLEJİ’DİR Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Üstek Koleji Kampüs Müdürü Erkan Biber, “Üstek Koleji olarak Alaşehir'de en iyi üç öğrencimizin okulumuzdan çıkması bizleri çok onurlandırdı. Başarı tesadüf  değildir. Planlı programlı bir ekip işi ile gerçekleşir. İlçe birincisi öğrencimiz Muazzez Kayhan 0,04 dilime, ilçe ikincimiz Yaşar Solak, 0,37 dilime ve ilçe üçüncümüz Ali Yahya Karapaça ise 0,62 dilime girmeyi başarmıştır. Bu başarıda emeği geçen başta öğretmenlerime, öğrencilerimin ailesine, okulumuzda bizlere her türlü imkanı sunan kurucumuz Sayın Göksel Üstek'e teşekkür ederiz. Başarılı öğrencilerimizi kutluyor, ilerideki eğitim hayatlarında da başarılarının devamını diliyoruz. 24 saat eğitim anlayışımız ile Alaşehir’e kalite, nicelik ve akademik başarılar kazandırmak için çok çalışmaya devam edeceğiz. Başarının adresi Üstek Koleji’dir."dedi.
Alaşehir’in özel okullarından olan Üstek Koleji, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında yakaladığı başarı ile dikkat çekti. Alaşehir’in birincisi, ikincisi ve üçüncüsü Üstek Koleji’nde çıktı. ALAŞEHİR İLÇE BİRİNCİSİ MUAZZEZ KAYHAN, ALAŞEHİR İLÇE İKİNCİSİ YAŞAR SOLAK ve ALAŞEHİR İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ ALİ YAHYA KARAPAÇA oldu.

Alaşehir Üstek Koleji, tarihi bir başarıya imza attı. LGS sınavında ilk 3 derecenin sahibi Üstekli öğrenciler oldu. Alaşehir’de 30 okulda, 1977 öğrencinin ter döktüğü sınavda ALAŞEHİR İLÇE BİRİNCİSİ MUAZZEZ KAYHAN, ALAŞEHİR İLÇE İKİNCİSİ YAŞAR SOLAK ve ALAŞEHİR İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ ALİ YAHYA KARAPAÇA oldu. Başarılı öğrencileri Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş makamında kabul ederek tebrik etti ve ödüller verdi.

KAYMAKAM UCGUN PLAKET İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Alaşehir’de ilk 3 derecenin sahibi olan başarılı öğrencileri ve okul yönetimini Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, makamında kabul etti. Uçgun, başarılı öğrencilere birer plaket takdim etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Uçgun, “Öğrencilerimizi ve ailelerini bu başarıdan dolayı tebrik ederim. Üstek Koleji Yönetim ve öğretmenlerini de başarılarından dolayı kutluyorum. Gelecekteki eğitim hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyorum. Çok çalışmaya devam edin. Ülkemizin geleceğini sizler şekillendirecek ve hedeflerine sizler ulaştıracaksınız."dedi.

ÖKÜZCÜOĞLU’NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE NUTUK

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da, başarılı Üstekli öğrencileri makamında ağırladı. Öküzcüoğlu, ilçede ilk 3 derecenin sahibi öğrencilere Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye etti. Başarılı öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Başkan Öküzcüoğlu, okul yönetim, idare ve öğretmenlerini de kutladı.

GÜNEŞ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Başarılı öğrencilerin son durağı Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Okul Yönetimi ve başarılı öğrencileri makamında kabul eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, öğrencilerle sohbet eti. Başarılı öğrencilerin lise tercihleri hakkında bilgi aldı. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilere hediyelerini takdim etti.

BİBER: BAŞARI ADRESİ ÜSTEK KOLEJİ’DİR

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Üstek Koleji Kampüs Müdürü Erkan Biber, “Üstek Koleji olarak Alaşehir'de en iyi üç öğrencimizin okulumuzdan çıkması bizleri çok onurlandırdı. Başarı tesadüf  değildir. Planlı programlı bir ekip işi ile gerçekleşir. İlçe birincisi öğrencimiz Muazzez Kayhan 0,04 dilime, ilçe ikincimiz Yaşar Solak, 0,37 dilime ve ilçe üçüncümüz Ali Yahya Karapaça ise 0,62 dilime girmeyi başarmıştır. Bu başarıda emeği geçen başta öğretmenlerime, öğrencilerimin ailesine, okulumuzda bizlere her türlü imkanı sunan kurucumuz Sayın Göksel Üstek'e teşekkür ederiz. Başarılı öğrencilerimizi kutluyor, ilerideki eğitim hayatlarında da başarılarının devamını diliyoruz. 24 saat eğitim anlayışımız ile Alaşehir’e kalite, nicelik ve akademik başarılar kazandırmak için çok çalışmaya devam edeceğiz. Başarının adresi Üstek Koleji’dir."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.