VALİLİK UYARDI; DOLANDIRICILARA DİKKAT!

28.04.2021 - 09:48, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

VALİLİK UYARDI; DOLANDIRICILARA DİKKAT!

Manisa Valiliği, gömü buldukları iddiasıyla yüksek kazanç ve kar vaadiyle uygulanan dolandırıcılık faaliyetlerinde artış gözlemlendiğini belirterek vatandaşları uyardı. Konuya ilişkin bir basın duyurusu da yapıldıi.
Son dönemlerde çeşitli sektörlerde artan dolandırıcılık olaylarına dikkat çekmek ve vatandaşları uyarmak için Valilikten bir basın duyurusu geldi. Dolandırıcılıkta yeni trend gömü ve define alanı olduğu belirtildi. Valilikten konuya ilişkin basın duyurusu şöyle; “Son zamanlarda tanımadığınız numaralardan gelen aramalarda veya mesajlarda; ahırda, kümeste, damda, inşaat temelinde vb. yerlerde, altın/gümüş sikke, heykel, içi altın tozu dolu küp, gömü bulduğunu beyan edip yüksek kazanç ve kar vaadiyle uygulanan dolandırıcılık faaliyetlerinde artış gözlemlenmektedir. Sayın vatandaşlarımızın kazanç ya da kampanya içerikli arama veya mesaj almaları halinde derhal 112 Acil Çağrı merkezini arayarak kolluk ile irtibata geçmeleri,  aksi taktirde meydana gelebilecek mağduriyetlerin maddi ve manevi yönden telafisi güç ya da imkansız sonuçlara sebebiyet vereceği kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Manisa Valiliği, gömü buldukları iddiasıyla yüksek kazanç ve kar vaadiyle uygulanan dolandırıcılık faaliyetlerinde artış gözlemlendiğini belirterek vatandaşları uyardı. Konuya ilişkin bir basın duyurusu da yapıldıi.

Son dönemlerde çeşitli sektörlerde artan dolandırıcılık olaylarına dikkat çekmek ve vatandaşları uyarmak için Valilikten bir basın duyurusu geldi. Dolandırıcılıkta yeni trend gömü ve define alanı olduğu belirtildi. Valilikten konuya ilişkin basın duyurusu şöyle; “Son zamanlarda tanımadığınız numaralardan gelen aramalarda veya mesajlarda; ahırda, kümeste, damda, inşaat temelinde vb. yerlerde, altın/gümüş sikke, heykel, içi altın tozu dolu küp, gömü bulduğunu beyan edip yüksek kazanç ve kar vaadiyle uygulanan dolandırıcılık faaliyetlerinde artış gözlemlenmektedir.

Sayın vatandaşlarımızın kazanç ya da kampanya içerikli arama veya mesaj almaları halinde derhal 112 Acil Çağrı merkezini arayarak kolluk ile irtibata geçmeleri,  aksi taktirde meydana gelebilecek mağduriyetlerin maddi ve manevi yönden telafisi güç ya da imkansız sonuçlara sebebiyet vereceği kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.