Yaşar, tüm ülkücüleri HAYIR oyu vermeye davet etti

SİYASET 14.04.2017 - 15:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yaşar, tüm ülkücüleri HAYIR oyu vermeye davet etti

Hafta sonu yapılacak anayasa değişikliği halkoylaması öncesi siyasi partilerin mensuplarından açıklamalar gelmeye devam ediyor. MHP İlçe eski yöneticilerinden Emekli Öğretmen Hüseyin Yaşar, tüm ülkücüleri hafta sonu yapılacak olan halkoylamasında 'hayır" demeye çağırdı.
16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak öncesi siyasi partilerin ve parti mensuplarının halkoylamasına ilişkin açıklama ve beyanatları devam ediyor. Gazetemizi ziyaret eden MHP İlçe eski yöneticilerinden Emekli Öğretmen Hüseyin Yaşar, hafta sonu yapılacak olan anayasa değişikliği halkoylamasında tüm ülkücüleri 'hayır' oyu kullanmaya davet etti.. Mevcut MHP yönetiminin anayasa değişikliği referandumu konusunda tabanın fikrini almadan 'evet" kararı alıp bu yönde çalışmaya başladığını belirten Yaşar, bunun üzerine dört genel başkan adayı ve on Ülkü Ocakları eski başkanının parti tabanının sesine kulak vererek "Ülkücüler Hayır Diyor" kampanyasını başlattığını söyledi. "TÜM ÜLKÜCÜLERİ 'HAYIR' OYU KULLANMAYA DAVET EDİYORUM" Kendisinin 50 yılı aşkın zamandır hiç bir mevki ve makam beklemeden davasına hizmet etmiş bir partili ve ülkücü olduğunu ifade eden Yaşar, "Dört genel başkan adayımızın, on Ülkü Ocakları eski başkanımızın 'hayır' kampanyasını destekliyor, Pazar günü yapılacak anayasa değişikliği halkoylamasında tüm ülkücüleri 'hayır' oyu kullanmaya davet ediyorum" dedi.
Hafta sonu yapılacak anayasa değişikliği halkoylaması öncesi siyasi partilerin mensuplarından açıklamalar gelmeye devam ediyor. MHP İlçe eski yöneticilerinden Emekli Öğretmen Hüseyin Yaşar, tüm ülkücüleri hafta sonu yapılacak olan halkoylamasında 'hayır" demeye çağırdı.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak öncesi siyasi partilerin ve parti mensuplarının halkoylamasına ilişkin açıklama ve beyanatları devam ediyor. Gazetemizi ziyaret eden MHP İlçe eski yöneticilerinden Emekli Öğretmen Hüseyin Yaşar, hafta sonu yapılacak olan anayasa değişikliği halkoylamasında tüm ülkücüleri 'hayır' oyu kullanmaya davet etti..

Mevcut MHP yönetiminin anayasa değişikliği referandumu konusunda tabanın fikrini almadan 'evet" kararı alıp bu yönde çalışmaya başladığını belirten Yaşar, bunun üzerine dört genel başkan adayı ve on Ülkü Ocakları eski başkanının parti tabanının sesine kulak vererek "Ülkücüler Hayır Diyor" kampanyasını başlattığını söyledi.

"TÜM ÜLKÜCÜLERİ 'HAYIR' OYU KULLANMAYA DAVET EDİYORUM"

Kendisinin 50 yılı aşkın zamandır hiç bir mevki ve makam beklemeden davasına hizmet etmiş bir partili ve ülkücü olduğunu ifade eden Yaşar, "Dört genel başkan adayımızın, on Ülkü Ocakları eski başkanımızın 'hayır' kampanyasını destekliyor, Pazar günü yapılacak anayasa değişikliği halkoylamasında tüm ülkücüleri 'hayır' oyu kullanmaya davet ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.